2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 65 پست
شما تجربه داری؟ فست هر روز باید باشه؟

نه هر روز بدن استپ میکنه سه چهار روز کافیه سعی کن فستت هم ساعتش یگی نباشه یبار ۸:۱۶ یبار ۱۲:۶ و...

اره منم رژیمم هم فست هم با کرفس کالری شماری میکنم

خدایا شکرت🙂❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کم کاری باعث پرخوری میشه؟

بله 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بله کم کاری تیرویید دارم دوماه پیش نرمال بود ولی همیشه باید قرص بخورممن خیلی پر خوری میکنم

عزیزم کجا برا تیروئیدت آزمایش دادی؟پیش چه دکتری؟

منم شرایطم مثل شماست، تا حالا سر جمع چیزی حدود ۵۰  ۶۰ کیلو کم کردم و هی برگشته(در زمانهای مختلف)،مثلا پارسال ۲۳ کیلو کم کردم و عالی شدم باز امسال برگشت

بحث لاغر کردن نیست، بحث لاغر موندنه 

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

عزیزم کجا برا تیروئیدت آزمایش دادی؟پیش چه دکتری؟منم شرایطم مثل شماست، تا حالا سر جمع چیزی حدود ۵۰ ۶ ...

برو پیش دکتر غدد برات آزمایش بنویسه

برو آزمایشگاه بده و نتیجه رو ببر به دکتر نشون بده 

آفرین مهم لاغر موندن