2777
2789
ن زیاده . شما چه مشکلی دارین که اینجوری بی خوابیو سردرد میگیرین ؟

سردردم بخاطر اینه که هروقت میرم بیرون میگیرم...

نمیدونم چرا

بی خوابی هم که الان دچارشم چون شبا تا دم صبح درس میخونم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محصلین یا دانشجو .

دانشجو

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خوشحال شدم چه خوب . موفق باشین چه مقطعی و رشتتون جیه

کارشناسی مشاوره

موفق باشین .

ممنون همچنین

منم همین مشکلو دارم استرسیم آرزوی مرگ مبکنم بخدا

تا حالا پیش تراپیست و روانپزشک رفتی؟دارو خیلی موثره ولی سعی کن با ورزش دمنوش مدیتیشن خودتو اروم کنی و بخصوص دعا و ارتباط با خدا

اره تنظیم کننده خوابه ، یه گیجی قشنگی به مغز میده ،عمیق خوابت میبره ، دو سه شب پشت سر هم بخور خوابت ...

همه داروها عوارض و مضراتی دارند که نمیارزه سلامتیت رو بخاطرش از دست بدی،دمنوش و عرقها خیلی بهترند اونم باید درست و متعادل مصرف بشه مثل گل گاو زبون ،بهارنارنج ،اسطخودوس و..

منم اینطوریم با صدای پچ پچ و حتی باد بیدار میشم و اصلا خوابم عمیق نیست همیشه خستم

من گاهی اینجوری میشم 

هم چشام بستس خوابم هم انگار نشسته ام دارم به اطراف نگاه میکنم قشنگ یدونه پشه پرواز کنه من میبینمش چشم بسته