2777
2789
من معتاد استامینوفن شدم...یعنی اون حالت گیجی و منگی ک بهم میده اصن محشره😂😂نگران کبد و کلیه هامم فق ...

البته این حسو میشه بغیراز مصرف دارو هم پیدا کرد ولی در کل حق باشماس

من مرد تنهایی شبم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته این حسو میشه بغیراز مصرف دارو هم پیدا کرد ولی در کل حق باشماس

اوایل بخاطر این حس نبود،بخاطر سردردهای مکررم بود...بعد دیدم که چقد حالمو خوب میکنه...البته الان دوهفته س ک پاکم ولی یوقتایی مثه الان دلم میخواد برم سمتش اما پشیمون میشم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اوایل بخاطر این حس نبود،بخاطر سردردهای مکررم بود...بعد دیدم که چقد حالمو خوب میکنه...البته الان دوهف ...

پاک .! چه باحال البته اعتیاد نشه واقعا حال ادمو خوب میکنه

من مرد تنهایی شبم...
پاک .! چه باحال البته اعتیاد نشه واقعا حال ادمو خوب میکنه

چرا با حالت تعجب؟؟؟

اعتیاد به قرص هم داریم دیگه مگه نداریم؟نکنه فقط تریاک و شیشه معتاد میکنه؟!

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا با حالت تعجب؟؟؟اعتیاد به قرص هم داریم دیگه مگه نداریم؟نکنه فقط تریاک و شیشه معتاد میکنه؟!

اره متوجه شدم ولی به قرص به این زودیا ادم معتاد نمیشه که

من مرد تنهایی شبم...
اره متوجه شدم ولی به قرص به این زودیا ادم معتاد نمیشه که

دوسال کمه؟

بمیرم برات درکت میکنمم

خدانکنه عزیزم

من الان سه چهار روزه ک فقط دو ساعت میتونم بخوابم یعد خود ب خود بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره  معمولا هم ۴ صبح بزوور خوابم میبره و  میخوابم تا ۶ اینا ک خودکار بیدارمیشم هرکارکنم خوابم نمیبره قبل اینم شبا تا ساعت ۸ الی ۹ صبح بزور سعی میکردم بخوابم گاهی اصلا خوابم نمییرد عین زامبیا تانصف شب روز بعدش بیدار میموندم هلاگ میشدم از بی خوابی ولی خواب نمیرفتم یا شانس میوردم ظهرتا عصر خوابم میبرد