2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان میکنم

به هیچ وجه تقلب نکن بعضی وقتا به عنوان مراقب دبیرستان کار میکنم و تقلب ببینم برگه رو پاره میکنم و توی کارنامه صفر و کسر انظباط رو انجام میدم و اون شاگرد رو کلا از بقیه بچه ها جدا میکنم

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

به هیچ وجه تقلب نکن بعضی وقتا به عنوان مراقب دبیرستان کار میکنم و تقلب ببینم برگه رو پاره میکنم و تو ...

عقده ای یه معلم داشتم پارسال کپ خودت عقده ای بود خداروشکر دیپلم گرفتم بعضی معلما عقده ای مثل تو رو نمیبینم ولی یه معلم پایه داشتیم علوم و فنون ادبی پایه هنوزم دوسش دارم

به هیچ وجه تقلب نکن بعضی وقتا به عنوان مراقب دبیرستان کار میکنم و تقلب ببینم برگه رو پاره میکنم و تو ...

الان همه دانش آموزان دانشجو ها میریزن سرت😂😂

ئەز کوردم 

عقده ای یه معلم داشتم پارسال کپ خودت عقده ای بود خداروشکر دیپلم گرفتم بعضی معلما عقده ای مثل تو رو ن ...

قبلا یه معلم علوم داشتیم وقتی امتحان می‌دادیم در کلاسو می‌بست می‌گفت تا میتونید زود تقلب کنید خیلی دوسش داشتممم

ئەز کوردم 

عقده ای یه معلم داشتم پارسال کپ خودت عقده ای بود خداروشکر دیپلم گرفتم بعضی معلما عقده ای مثل تو رو ن ...

عزیزم درست صحبت کن من خودم دانشجو رشته تجربی هستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اما واسه معلمی تیزهوشان مجبوریم به عنوان مراقب بریم توی مدارس دیگه و محیط تیزهوشان رو شبیه سازی کنیم واسه دانش آموزان که واسه امتحانات آمادگی کامل رو داشته باشن تیزهوشان با بقیه افراد فرق دارن خواهر 🤦‍♀️

الان همه دانش آموزان دانشجو ها میریزن سرت😂😂

دقیقااااا ولی خب من خودمم مجبورم،من مراقب تیزهوشانم بچها با شماها فرق دارهههههه کلا🤦‍♀️😂

من برای این گفتم که تقلب نکنید