بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هیچ وجه تقلب نکن بعضی وقتا به عنوان مراقب دبیرستان کار میکنم و تقلب ببینم برگه رو پاره میکنم و توی کارنامه صفر و کسر انظباط رو انجام میدم و اون شاگرد رو کلا از بقیه بچه ها جدا میکنم
به هیچ وجه تقلب نکن بعضی وقتا به عنوان مراقب دبیرستان کار میکنم و تقلب ببینم برگه رو پاره میکنم و تو ...
عقده ای یه معلم داشتم پارسال کپ خودت عقده ای بود خداروشکر دیپلم گرفتم بعضی معلما عقده ای مثل تو رو نمیبینم ولی یه معلم پایه داشتیم علوم و فنون ادبی پایه هنوزم دوسش دارم
عقده ای یه معلم داشتم پارسال کپ خودت عقده ای بود خداروشکر دیپلم گرفتم بعضی معلما عقده ای مثل تو رو ن ...
عزیزم درست صحبت کن من خودم دانشجو رشته تجربی هستم🤦♀️🤦♀️🤦♀️اما واسه معلمی تیزهوشان مجبوریم به عنوان مراقب بریم توی مدارس دیگه و محیط تیزهوشان رو شبیه سازی کنیم واسه دانش آموزان که واسه امتحانات آمادگی کامل رو داشته باشن تیزهوشان با بقیه افراد فرق دارن خواهر 🤦♀️