2777
2789
قبلا یه معلم علوم داشتیم وقتی امتحان می‌دادیم در کلاسو می‌بست می‌گفت تا میتونید زود تقلب کنید خیلی د ...

همیشه این معلما فراموش نمیشن هرچی میخوان خدا بهشون بده معلم باید رفیق باشه با کلاس نه عقده ای فقط دانش آموزا میدونن پشت سر معلمای عقده ای چه حرفایی زده میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم عقده ای نباشه همه 20 میشن و 20 الکی بدرد کسی نمیخوره

بیست مدرسه به درد کی خورده؟ تا راهنمایی؟ جز نهم و دوازدهم؟ نه به درد اخرت میخوره نه زندگی تو مشکلات زندگی انتگرال به کار میاد یا جزر گیری ؟ تو ژاپن به بچه ها تا اخر دبستان نمره نمیدن فقط کار عملی یاد میدن اشپزی ورزش خانه داری روانشناسی برخورد با زندگی، نظافت کدوم اینا تو سیستم اموزشی ماست؟

بیست مدرسه به درد کی خورده؟ تا راهنمایی؟ جز نهم و دوازدهم؟ نه به درد اخرت میخوره نه زندگی تو مشکلات ...

وقتی 20 نشی رشته های خوب مثل تجربی و ریاضی و ادبی رو از دست میدی این چندتا رشته آینده دار هستند بقیه فقط وقت تلف کردنن 

باید این مراحل رو بگذرونی تا به آینده دلخواهت برسی همه پول دوس دارن بنظرت پول‌ چطوری به دست میاد؟؟؟؟با کار کردن یه متخصص قلب با یک جراحی ساده 70 80 میلیون در میاره چیزی که یک کارگر نمیتونه توی پنج ماه کارکردن به دست بیاره 

از اینجا میتونی فرق یک نمره 10 با 20 رو بفهمی 

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

وقتی 20 نشی رشته های خوب مثل تجربی و ریاضی و ادبی رو از دست میدی این چندتا رشته آینده دار هستند بقیه ...

واکنش انسانی با رشته های ' روانشناسی، حقوق، معلمی فرهنگیان، مشاور و... ندیدم نخوندم نشنیدم

واکنش معماری هنرستان با لیسانس، فوق لیسانس، ارشد، دکترا و.. معماری که یه امضای ارشد 100 میل به بالا پول داره : ندیدم نشنیدم نخوندم

واکنس طراح لباس با مزون و کرایه هر لباس از 8 میلیون تا 30 میلیون : ندیدم نخوندم نشنیدم

واکنش مهندسی کامپیوتر و... 

وقتی اینده و شغل خوب تو فقط دکتری میبینی دیگه چیزی ندارم بگم :) 

من خودم انسانیم و ده تا کتاب تخصصی که باید برا کنکور بخونم تقریبا دوبرابر از کتابای کنکور شما 

واکنش انسانی با رشته های ' روانشناسی، حقوق، معلمی فرهنگیان، مشاور و... ندیدم نخوندم نشنیدمواکنش معما ...

من روانشناسی هم خوندم عزیزم،نهایتش ماهی 40 میلیون حداقل 80 بزار 

ولی یک دکتر یا یک متخصص فقط ویزیتش 400 هزار تومنه یک برگه دارو بنویسه میشه 800 900 هزار یه عمل انجام بده میشه 90 تومان یعنی ماهیانه بیشتر از 150 میلیون درآمد داره 

من نمیگم بقیه رشته ها بدن ولی این رشته درآمد زاست

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

من روانشناسی هم خوندم عزیزم،نهایتش ماهی 40 میلیون حداقل 80 بزار ولی یک دکتر یا یک متخصص فقط ویزیتش 4 ...

عزیزم یک دانشجوی معماری که به جای ریاضی از طریق هنرستان رفته مهندسی معماری اگه تا ارشد ادامه بده هر امضا که پای یک نقشه ساختمان سازی بزنه اونم این زمونه که یک خونه 60 متری یک میل به بالاست هر امضا به قیمت وسعت و ارزش ساختمان 100 به بالا میگیره بدون تجربی رفتن و جراحی و خون و دل روده ادمارو دیدن

علاوه بر اون میتونه تو دانشگاه تدریس کنه که اونم حقوق جداست