2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردید 👃👀

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 49 پست

از صبح که ناشتا بودم تازه ساعت ۵ ،۶ نوبتم شد برم عمل کنم نه آنقدر هیجان داشتم هیچ حس بد یا ضعفی نداشتم

استرسم نداشتم اصلا تو کلینیک با پذیرش اونجا که دو تا پسر جوان بودن انقدر هرر کرر کردیم تا نوبتم شه😂

بیهوشی ام انگار خوابت میبره یهو چیز ترسناکی نیست

بعدشم که به هوش اومدم وسط تابستون داشتم از سرما مثه سگ میلرزیدم که یه ساعت بعدش اوکی شد 

فقط انژیوکتش خیلی درد داشت خود دماغم هیچ دردی نداشت 

اگه هزار بارم برگردم عقب بازم عمل میکنم انقدددر که خاطره و حس خوبی داشت برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1.به من گفتن هشت ساعت قبل ناشتا باش من تقریبا از سیزده ساعت قبل چیزی نخوردم و ضعفم نداشتم اوکیه اوکی 

2.من یه مطب دکتر ساده میرفتم دستوپام میلرزید تو راه ولی روز عمل عجیییب غریب ارامش داشتم، یه ارامش توام با ذوق تغییر 

3.حس باحالی اولین بار بود فضای اتاق عملو میدیدم میگم بازم یه استرس شیرین تغییر 

4.حالم اوکی بود، اولین بار تو ریکاوری صدای یه اقا رو شنیدم ک اسمو فامیلمو پرسید و منم ج دادم و به ثانیه نکشید دوباره بیهوش شدم😅 تو همین یه ثانیه به خودم گفتم ایول عمل تموم شدو من زنده موندم 😅 دفه دومم همین سوالو ک تکرار کردن متوجه تکون دادن تخت شدم،ازشون پرسیدم ساعت چنده گفتن سه... انگار از یه خواب دو ماهه بیدار شدم و کلی ذوق داشتم 😅یادمه یه خانوم کنارم بود مراقب مریض کناریم ازم در مورد عمل میپرسید خییییلی ذوق داشتم ج میدادم البته خیییلی گیج بودم (یه حالت مستی طوری داشتم 😂

5.خواهر من بلافاصله بعد بهوش اومدن خون بالا اورد و به گفته ی خودش بلافاصله حالش خوب شد(سخت نبود اصن) ولی من نه اوکی بودم... دردو اینام ذره ای نداشتم 

6.قطعا دوباره عمل میکنم 

کلا بیهوشی خییییلی باحاله من دوس داشتم

منم ترکیبی امپایین بینی ام گوشتیه...بعد ۳ماه اوضاع ورم ایناتون چطوریا بود؟

بعد از ۳ ماه ورمش نخوابید،مجبور شدم کورتون زدم،تازه بعد از یه سال خودشو نشون داد،الان که دیگه ۵سال گذشته و جا افتاده☺️

👨‍👩‍👧
بعد از ۳ ماه ورمش نخوابید،مجبور شدم کورتون زدم،تازه بعد از یه سال خودشو نشون داد،الان که دیگه ۵سال گ ...

وای پس حسابی دردسر کشیدید 

بنظرتون ۳ ماه مونده به بله برونم و عروسی خواهرم عمل کنم🥺؟بینیم گوشتیه

من یک ماه پیش جراحی بینی انجام دادم ، راحت‌ترین جراحی هست ، من 12 ساعت ناشتا بودم ، هیچ استرسی نداشتم ، 

سعی کن زود بری کلینیک و کارای بستری انجام بدی و نفر اول و دوم جراحی باشی و زودتر ترخیص بشی ، 

الان میگم کاش زودتر از این جراحی کرده بودم