2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردید 👃👀

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 49 پست
وای پس حسابی دردسر کشیدید بنظرتون ۳ ماه مونده به بله برونم و عروسی خواهرم عمل کنم🥺؟بینیم گوشتیه

نه دیره،چون یکسال زمان نیاز داری تا قشنگ شی،اگه خیلی ضایع نیست مثلا قوز یا کجی نداره،بذار بعد از عروسی

👨‍👩‍👧
من دقیقا عمل بینیم افتاده بیخ مراسمات مهم زندگیم🥺موندم عمل کنم یا نه میترسم خیلی بیریخت باشم

ببریخت که اصلا نمیشی ولی مثلا بعد سه ماه به اون اوج زیبایی نرسیده هنوز بینیت

اگه واقعا بینیت بزرگه یا قوز داره عمل کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینی تون گوشتی بود یا استخونی ؟الان بعد یک ماه اوضاع ورم و جای بخیه ها جطوره؟

استخوانی بود ، دکتر من با دستگاه برش زده و بخیه های خیلی ظریف که جاش اصلا مشخص نیست اما بازم کرم ترمیم کننده داده

ببریخت که اصلا نمیشی ولی مثلا بعد سه ماه به اون اوج زیبایی نرسیده هنوز بینیت اگه واقعا بینیت بزرگه ی ...

بینیم که ایراد زیاد داره 

لعنتی گوشتیه میترسم بد بشه 

ولی احتمالا دلو بزنم به دریا و عمل کتم🥺خدا کنه خوب بشه فقط 

کلینیک زیبایی بود خیلی بیهوشی خوبی بود وقتی هم رفتم ریکاوری خداروشکر حالت تهوع و ....نداشتم تازه توی اون حال گیجی . حرص بقیه رو هم میخوردم به مامانم میگفتم مامان بهشون بگو به بانداژ دماغشون دست نزنن سر تختو بالا ببرن ...‌ درد هم کم داشتم با استامینوفن بر طرف میشد ولی کبودی تا حدی بود ورم هم طبیعیه  با عمل بینی چهرم خیلی تغییر کرد شاید اگر عمل نمیکردم الان حتما اقدام میکردم  پشیمون نیستم

قبل از عمل نه اصلا احساس ضعف نداشتم ولی خودشون محض احتیاط با ولیچر می‌برنت 

استرس هم استرس شیرینی بود که بالاخره دارم اینکارو میکنم استرس آزار دهنده نبود اصلااااا 

لحظه بیهوشی انقد باهات مهربونن و حرف میزنن که نمیفهمی کی رفتی😂🥲

من عاشق اون لحظه بیهوشیم دوس دارم بازم تجربه کنم 

بعد از عمل تنها چیزی که اذیتت میکنه خشکی دهن و زخم شدنشه 

حالا دکتر من تامپون نزاشته بود وضعم این بود اگه با تامپون باشه خیلی بدتره 

و در نهایت اگه برگردم عقب قطعا عمل میکنم 

یکی از بهترین و شیرین ترین خاطراتمو و از عملم راضیمممم

۱ . قبل از عمل نه اما بعد از عمل چون فکر کنم تا ۲ ساعت نباید چیزی میخوردم خیلی اذیت شدم اخه تشنم بود

۲ . وقتی وارد شدم هیچ حس ترسی نداشتم

۳ . خواستن بیهوش کنن فقط دکتر بیهوشی در حالی توی سرم داروهای بیهوشی میریخت گفت یادت نره وقتی به هوش اومدی با دهنت نفس بکشی من گفتم باشه بعد یه چیز گذاشتن روی دهنم و من بیهوش شدم

اصلا انتظار نداشتم😂منتظر ادامه حرفا بودم

۴ . موقع به هوش اومدن به پرستاری که داشت میگفت خانم؟؟در حالی چشمام بسته بود گفتم خوشگل شدم؟اون بیچاره هم گفت اره ( حالا صورت من ترکیده بود ) .. اصلا حال نداشتم حرف بزنم زیاد و چشام بسته بود بیشتر

۵ . مثلا یه سریا خون بالا میارن ، اما در کل دردی نداره بیشتر کلافگی داره

و اگه برگردم عقب بازم عمل میکنم 

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

قوز دارهبعدش دیگ بعید میدونم بتونم عمل کنم😭یعنی خیلی ضایع اس بعد ۳ ماه؟

اگه قوز داره عمل کن،حداقل ورم خوش فرم داره دماغت.ضایع که والا دماغ من بعد از عمل ۳برابر قبلش شده بود،بعضی اوقاتم فکر میکردم کجه،اگه بد میخوابیدم ورمش یه وری میشد🥲

👨‍👩‍👧
اگه قوز داره عمل کن،حداقل ورم خوش فرم داره دماغت.ضایع که والا دماغ من بعد از عمل ۳برابر قبلش شده بود ...

وای از همین کج بودن و نامتقارن بودن پره ها میترسم

تا چه مدت به پهلو نمیتونستید بخوابید؟

بالاش استخونی پایینش گوشتی ، ترکیبی از هردو

بینی منم همینه دقیقا 

پوست بینی تون چرب بود یا خشک؟

بعد سه ماه اوضاع ورم اینا تون چطور بود؟من دقیقا سه ماه قبل ازدواجم میخوام عمل کنم موندم چه کار کنم🥺میترسم بد بشه 

بینی منم همینه دقیقا پوست بینی تون چرب بود یا خشک؟بعد سه ماه اوضاع ورم اینا تون چطور بود؟من دقیقا سه ...

پوست بینیم چربه

بعد سه ماه هنوز ورمم زیاد بود

اینکه بد بشه یا نه خب بستگی به دکترت داره و مراقبتای خودت

برا انتخاب دکتر برو توی مطبا یا از پیجای اینستاگرام کار هاشونو ببین .. اونایی ک بینیشون مدل خودت بوده و عمل کردن و رضایتشون از دکتر

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.