2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردید 👃👀

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 49 پست
پوست بینیم چربهبعد سه ماه هنوز ورمم زیاد بوداینکه بد بشه یا نه خب بستگی به دکترت داره و مراقبتای خود ...

پس بینی تون دقیقا مثل بینی منه 

کار دکترم که خوبه 

فقط ترس ورم زیاد داشتن رو دارم یا اینکه دیدید بینی های گوشتی تا یه مدت طولانی بعد عمل حالت چرب و پوست پوست دارن...میترسم اونجوری باشه بعد ۳ ماه 

بنظرت ۳ ماه مونده به مراسمم عمل کنم یا نه؟

پس بینی تون دقیقا مثل بینی منه کار دکترم که خوبه فقط ترس ورم زیاد داشتن رو دارم یا اینکه دیدید بینی ...

نمیدونم ، ولی به نظرم خواستی عمل کنی هرچی زودتر بهتر ، تا ورمت زودتر بخوابه

یه سری چیزا رو رعایت کنی موثره  .. مثلا چیزای ادویه دار و به خصوص نمک و فلفل نخوری و ..

که من رعایت نمیکردم نمیتونستم بگذرم از غذا حقیقتا

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1. بله، یه کم ضعف و بی‌حالی داشتم ولی کنترل‌شدنی بود. 2. خیلی استرس داشتم، طبیعی بود. 3. ترس و استرس همراه با یه حالت سردرگمی. 4. بله، وقتی بهوش اومدم اوکی بودم ولی کمی گیج و خواب‌آلود. 5. بعضی‌ها حالت تهوع و سرگیجه دارن که معمولاً طبیعی‌ و موقتیه. 6. اگه بهت بگم دوباره میرم عمل؟ بستگی داره نتیجه و شرایط باشه، ولی عموماً اگه راضی باشم میرم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کلینیک زیبایی بود خیلی بیهوشی خوبی بود وقتی هم رفتم ریکاوری خداروشکر حالت تهوع و ....نداشتم تازه توی ...

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

ماه سوم ورم اینا چطور بود اوضاعش؟

بنظرت ۳ ماه مونده به عروسیم خواهرم عمل کنم؟🥺

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟ماه سوم ورم اینا چطور بود اوضاعش؟بنظرت ۳ ماه مونده به عروسیم خواهرم عم ...

برای من قشنگ تا چند ماه ورم داشت بعداز یک سال تازه فهمیدم چه شکلیه😂ولی راضی بودم و هستم ...نه بذارید بعداز عروسی