2777
2789
عنوان

وای شوهرم یچیزی گفت دلم بدجور شکست

359 بازدید | 20 پست

ما قراره فردا بریم شهر دیگه برای ازمایش ژنتیک بعد من فک کردم واقعا برا ازمایش میاد بعد گفت برا پلاکش ماشین میخام بیام بیشتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی مشترک همینه قرار نیست هرچی ک برای شما اولویته لزوما برا همسرتونم اولویت باشه 

گاها مسیر و مقصد یکیه ولی شما بیشتر به عشق مثلا دیدن طبیعت میری سفر شوهرت به عشق چلو کباب اون منطقه

زندگی مشترک همینه قرار نیست هرچی ک برای شما اولویته لزوما برا همسرتونم اولویت باشه گاها مسیر و مقصد ...

الان ازمایش قبل بارداری باید برای ایشونم الویت باشه دیگه زندگی مشترکه ینی برا هردو

مهم دلیلشم بود

دل شکستن نداره 

اگه براش مهم نبود اصلا نمی اومد یا ی روز دیگه میرفت 

مهم اینه ک برا دغدغتون ارزش قائل شده و برنامشو طوری چیده ک باهم برید 

شاید این مسئله اونقدی که برا شما مهمه برا اون مهم نیست یا فکر میکنه اون یکی کار واجب تره ..

نفهمیدم مشکل چی بود الان... خب هردو. کارو انجام بدید... دلت چرا شکست؟؟!!!

از اول نگف بعد امشب فهمید اهراز هویت باید انجلم بده و کارش فردا حل نمیشه میگف نریم الان چنروزه قراره بریم هی میندازه پشت گوش