2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم زندگیم درست بشه

710 بازدید | 51 پست

خسته شدم شوهرمم بریده بچه هام آواره

سن سال کم هم نداریم ک نفس جوانی داشته باشیم

بیکاره الان پیک موتوری شده امروز میگفت خیلی کمرش درد گرفته اینقدر رو پوتور بوده میگفت خیلی گرم و سرد میشه رو موتور

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از امام زمان کمک بخواه خیلی موثره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من قبلا ازت پرسیدمکدوم شهری ولی نمیگی که! خب بگو شاید یه کار بود

من سمت تابادم خراسان

شوهرم رفته جنوب بندرعباسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میبخشید حرفه ای چیزی بلد نیست ساکن کدوم شهریت

بخدا بلده جوشکاری بلده نصاب جوش و اهن و اینا بلده چمد نفر بهش زنگ زدم پیگیرش نشدن اصلا

ی ذره زبونش مشکل داره

عزیزم استغفار ۴۰۰مرتیه ای امام صادق بخون.شبها هم واقعه بخون.اگه میتونی خودتم برو سرکار

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ماساژش بده قدر همین تلاششو بدونخدا به زندگیتون برکت بده

۲ماهه بیشتره رفته چنوب تنهای

من و بچه هام اینجا تنها

بندرعباس چراشما سمنان و گرمسار بهت نزدیکترهمیتونه بره اونجا؟ برای کار؟

خیلی دوریم هزار کیلومتر فاصله اس