nazaninzahra79 مدیر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 عنوان چه دعایی بخونم زندگیم درست بشه | مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 51 پست خسته شدم شوهرمم بریده بچه هام آوارهسن سال کم هم نداریم ک نفس جوانی داشته باشیمبیکاره الان پیک موتوری شده امروز میگفت خیلی کمرش درد گرفته اینقدر رو پوتور بوده میگفت خیلی گرم و سرد میشه رو موتور لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم. 1404/02/29 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 عجب خودتون رو کلا دست کم نگیرید توی دست تنگی اگه بزرگ فکر کنید بهش می رسید ولی متأسفانه دلتنگی این ا ... پثلا الان تو شرایط ما فکر بزرگ چیه. شوهرم ۵۰روز سر کار نرفت دنبال ی شغل خوب و نا دار دیگه ۱۰روزه دید کار نیست رفت موتور با قسط و قرض خرید لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
شمشاد22 عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 306 مگه کار ب این راحتی میدن آره خیلیارو دیدم که به عنوان کارگر بارتخلیه میکنن ازکامیونا و دستمزد خوبی هم میگیرن یه نفر شنیدم تو گمرک ضایعات جمع میکنه الان خونه خریده
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 آره خیلیارو دیدم که به عنوان کارگر بارتخلیه میکنن ازکامیونا و دستمزد خوبی هم میگیرن یه نفر شنیدم تو ... اره شوهر منم صایعاتی بود ی مدت لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
شمشاد22 عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 306 اره شوهر منم صایعاتی بود ی مدت درسته اسم خوبی نداره ولی شنیدم سودخوبی داره چرا ادامه نداد؟
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6430 نه فرق نمیکنه ولی بهتره که ظرفی بطری تاحالااسنفاده نشده باشه بهتره یک بارباطهارت ووضو 35تاسوره ی قدر ... خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده خیلی گیر بودم داشتم دنبال یه نشونه میگشتم
گنحینه عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 5470 خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده خیلی گیر بودم داشتم دنبال یه نشونه میگشتم انشالله شما هم عاقبت به خیر بشی عزیزم کاری نکردم
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 درسته اسم خوبی نداره ولی شنیدم سودخوبی داره چرا ادامه نداد؟ وانت داشت اون موقع فروختش نشد بره دیگه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.