2777
2789
عنوان

دلم میخواد برای شاگردم گریه کنم🥺

624 بازدید | 31 پست

من یه دانش آموز داشتم که چون برای شیراز بود به صورت آنلاین کار میکردم و من رو حضوری تا به حال ندیده بود

فوق‌العاده رابطه ما عالی بود🥰

شاگردم وقتی برای اولین بار من رو دید کلی با هم خندیدیم موهاشو درست کردم و صحبت کردیم 

و اینو بگم از ۳۰درصد به ۷۰رسونده بودم

مامانش کاملا از نظر حجاب با ظاهر من متفاوت بود خیلیییی من چادری نیستم ولی تا حدودی باحجابم 

دو دل بود که مامانش بیاد صحبت کنه یا نه اومد جلو منم خیلی گرم صحبت کردم

صبحش دیدم که مادرش عوض کرد مشاورشو😑

با حالت مسخره ای هم به من خبر داد واقعا دلم شکست که به خاطر حجاب من دانش آموز و من رو جدا کردن

و دقیقا به همکارم که ظاهر به روزتری داشت داده بودن

دانش آموز از اون روز پسرفت کرده تا به امروز 

یه ماه مونده به آزمون تیزهوشان 🥺

مادرش زنگ زد توضیحات داد که برگرده  چون از روز اول کلا نخونده و مریض شده و گریه میکرد این سه ماه

دلم سوخت به خاطر رفتار مادرش به خاطر خود خواهی مادرش🙃

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب آدم مزخرفی ...فقط به خاطر ظاهر آخه 🤐

خدا شاهده چه قدر ناراحت شدم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عجب بچه چند سالشه؟

۱۲