2777
2789
عنوان

دلم میخواد برای شاگردم گریه کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 31 پست
یعنی چون حجاب داشتی عوضت کرد؟

اره بین همکارام فقط من با حجابم اونم فقط در حد اینکه مقنعه ام جلو هست ظاهرم ساده

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور اونقدر تاثیر نداره ها تو آزمون تیزهوشان عزیزم

مشاور هستم 

رفع اشکال میکنم 

انگیزه میدم 

من همیشه به دانش آموزانم میگم یه قهرمانید

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

اره بین همکارام فقط من با حجابم اونم فقط در حد اینکه مقنعه ام جلو هست ظاهرم ساده

وادفاک چه ربطی داره واقعا

برای مشاور تحصیلی مهارت و سواد و‌ اگاهی طرف اونم فقط تو حوزه مشاوره و تحصیل مهمه مگه میخواد باهات ازدواج کنه که حجابتو نگاه کرد :/

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

دم شما گرم

خدا شاهده فقط به خاطر شاگردم قبول کردم

وادفاک چه ربطی داره واقعابرای مشاور تحصیلی مهارت و سواد و‌ اگاهی طرف اونم فقط تو حوزه مشاوره و تحصیل ...

یه نگاه تحقیر آمیزی داشت که دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم گم شم با اینکه درسم سوادم ارتباطم از همکارم بالاتره 

یه نگاه تحقیر آمیزی داشت که دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم گم شم با اینکه درسم سوادم ارتباطم از ...

خیلی مسخرست واقعا

اگه برعکسش هم بود یعنی حجاب نداشتی و عوضت میکرد بازم مسخره بود

چون هیچ ارتباطی با هم ندارن 

مگه میخوای دینی درس بدی به بچش

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یه نگاه تحقیر آمیزی داشت که دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم گم شم با اینکه درسم سوادم ارتباطم از ...

به رو مادره بیار 

بگو ضربه بدی به بچه زده 

بگو اصلا ارتباط خوبی باهات نگرفتم 

بگو فقط و فقط به خاطر شاگردم قبول کردم اگر نه چیزی که زیاده شاگرد !از بی احترامی نفرت دارم و خدا نکنه از کسی وایب بد بگیرم 

بگو رفتارت اصلا پسندیده نبود بگیا 

بگو اگه دلم واسه شاگردم نمیسوخت که آیندش خراب نشه جوابتم نمی‌دادم تا چه برسه که قبول کنم 

حالا میخوای نگی یا با یه لحن دوستانه بگی 

اصلا نمی‌دونم هر جور خودت صلاح میدونی 

یه کم رو اعتماد به نفست کار کن 

به هر حال انتخاب تو این پوشش بوده 

مهم اینه تو تحصیل کرده هسی و کارت بهترینه 

وکیل نوه ی ملکه الیزابت هم حجاب داره دیگه چه ربطی داره 

همین که شیک و آراسته هسی عالیه اجازه جسارت نده بهشون 

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

به رو مادره بیار بگو ضربه بدی به بچه زده بگو اصلا ارتباط خوبی باهات نگرفتم بگو فقط و فقط به خاطر شاگ ...

با مادرش خیلیییی سرد صحبت کردم چون واقعا دلم صاف نمیشه به خدا من استایلم ساده هست ولی همه اش مارکدار هست

با مادرش خیلیییی سرد صحبت کردم چون واقعا دلم صاف نمیشه به خدا من استایلم ساده هست ولی همه اش مارکدار ...

آخه چه ربطی به استایلت داره 

لباس گرون و مارک مشخصه و نمیتونه دلیل اخم و تَخم اون مادره باشه مگه اینکه واقعا یا ذهن اون مشکل داره یا اعتماد به نفس تو 

و اینکه حالا چه دلیلی داره اصرار داری ساده بپوشی و گرون 

آخه چه ربطی به استایلت داره لباس گرون و مارک مشخصه و نمیتونه دلیل اخم و تَخم اون مادره باشه مگه اینک ...

از بچگیم این طور بزرگ کردن کلا گفتن ساده باش ساده رفتار کن حاشیه نساز سرت تو زندگی خودت باشه

از بچگیم این طور بزرگ کردن کلا گفتن ساده باش ساده رفتار کن حاشیه نساز سرت تو زندگی خودت باشه

چه ربطی به حاشیه داره هر دختری دوست داره شیک استایل کنه و زیبا .حتی خدا که خداست منع نکرده تو هم یه دختر خودخواسته قوی و مستقلی حالا چه ایرادی داره به استایلت یه کم رنگ بدی و تنوع ؟اگه خواسته خودت اینه پس جوری که دوست داری باش مهم اینه از چهار چوب عرف بیرون نباشی اگه نه چه ایرادی داره آدم شکیل تر لباس بپوشه ؟بالاخره بخوای و نخوای ظاهر تاثیر داره