بچه ها من ۱۷سالمه خانواده شوهرم دارن بهم فشار میارن ک حامله بشم خودم میگم زوده ولی همسرم میگه تو از من بچه نمیخوای ک میگی زوده گفتم ن بخدا من خودم بچ بچه میخوام چیکار حداقل ۲سال دیگ ولی صبر نمیکنن اعصابم بهم ریختس چیکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانوما چرا اینجوری میگید یعنی هرکی زودازدکاج کنه باید هم زود بچه دار شه چه حرفها ادم میشنوه😐
نه ولی اگه قبلش شرط نکرده باشه دیگه مجبوره یه جوری توافق کنه البته بالای۱۸
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
خب بابا ۱۷سال اصن خطرناکه و خوشم از بچه داری هم نمیاد ولی هردو طرف دارن فشار میارن هم شوهرم هم خانوا ...
از من میشنوی بچه نیار هر جور شده.شوهرت و راضی کن بگو واسه بچه دار شدن هنوز وقت هست .بزار واسه خودمون زندگی کنیم .وقتی بچه بیاد ما هم همه فکر و ذکرمون میشه اون....مگه ما چند وقته ازدواج کردیم بزار خوش باشیم منم دو سال دیگه حامله میشم......
👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من فکر میکردم دیگه هیچ کس دختر ۱۶،۱۷ ساله شوهر نمیده حتما دو سالم هست که ازدواج کردی
اره چون دیوانه وار عاشقم شد من دسش نداشتم جوری ک فرم بدنم الان ۱۹سال نشون میده ولی خانواده شوهرم گفتن پسر ما جز تو کسی رو نمیخواد خانوادم بعد ۱سال فشار قبول کردن