2777
2789
عنوان

بچه ها من ۱۷سالمه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5526 بازدید | 188 پست

خانوما چرا اینجوری میگید

یعنی هرکی زودازدکاج کنه باید هم زود بچه دار شه چه حرفها ادم میشنوه😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فقط باید شوهرتو راضی کنی من ۱۷ سالگی عروسی کردم الان ۲۰ سالمه هنوز بچه ندارم تو فکرشم واسه یه سال دیگه 

تو هم سعی کن همسر تو قانع کنی قرار نیس به بقیه ی خانواده جواب پس بدی فقط مهم شوهرته 

اون چن سالشه؟

اگ درس میخونی و فشار درسا زیاده ک هیج ولی نمخونی  شوهرتو اول قانع کن بگو ب بدنم اسیب میرسه و...از این مقاله ها براش بگو و بگو بزار برم تو ۲۰ سال تا بتونیم بچمونو درست تربیت کنیم

الانم بیا تو این تایپیک ببین استارترش چی توصیه میکنه برات

live,LOVE,nurse  
میگم حالا بچه هیچ.. توبااین سنت چجوری زندگیتو میبری جلو؟والابزرگترازشماها کلی سیاستم دارن سخته

من یادمه شما هم سنت کم بود !

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
2790
2778
2791
2779
2792