مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 عنوان بهزیستی جایی داره برم زندگی کنم | مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 67 پست ؟؟؟تو خونمون امنیت جانی ندارم.بهزیستی جایی داره برم زندگی کنم ؟ 1404/02/29 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 فهمینممیگم مگه بابات روانی است بزور می بره تو رو تیمارستان آره روانیه دیگه.هرچی میگم حالیش نمیشه
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12340 حالم خوبه.مگه چیه؟مشکلم چیه؟ عزیزم پدرت الکی نمیبره شمارو شاید مشکلی داری اخه الکی که بستری نمیکنن دکترا روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
paaraande عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1254 یه مدت درست رفتار کن، بزار بابات بهت اعتماد کنه، به پدرت اعتماد کن اون دوستت داره فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 عزیزم پدرت الکی نمیبره شمارو شاید مشکلی داری اخه الکی که بستری نمیکنن دکترا کاملا الکی منو بستری کردن بدون اینکه مشکلی داشته باشم صرفا چون خواهرم بیمارستان بستری بوده و دارو مصرف میکرده
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12340 کاملا الکی منو بستری کردن بدون اینکه مشکلی داشته باشم صرفا چون خواهرم بیمارستان بستری بوده و دارو مص ... عزیزم تاپیکاتون خوندم شما حالت طبیعی نداری روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 یه مدت درست رفتار کن، بزار بابات بهت اعتماد کنه، به پدرت اعتماد کن اون دوستت داره بابام بارها گفته میخوام بکشمت
سارینا8413 عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 3007 خوشگل دکترا که مسخره نیستن هر کی رو بردن، سریع بدون معاینه بستری کننحتما یه علتی داره بستری می کنندخب بر فرض بابات روانیه..دکترا هم روانی هستند؟ [اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 چند سالته؟ مشکل روحی دارین که بستریت میکنن؟ ۲۹نه
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 خوشگل دکترا که مسخره نیستن هر کی رو بردن، سریع بدون معاینه بستری کننحتما یه علتی داره بستری می کنند ... دکترا بفکر خودشونن.بخش اعصاب و روان فرق داره با بقیه دکترا.منو که اصلا معاینه نکردن ولی فقط بحرف مادرپدرم گوش میدن
سارینا8413 عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 3007 دکترا بفکر خودشونن.بخش اعصاب و روان فرق داره با بقیه دکترا.منو که اصلا معاینه نکردن ولی فقط بحرف ماد ... نمی دونم دیگهیعنی چی خببشین با بابات عین آدم بحرف ببین مشکلش چیه [اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 عزیزم تاپیکاتون خوندم شما حالت طبیعی نداری نخیر من طبیعی هستم.مگه چمه؟ الکی رومن عیب میزاریم چون بچه ی مردمم
مهتاب_عاشق_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 771 نمی دونم دیگهیعنی چی خببشین با بابات عین آدم بحرف ببین مشکلش چیه بابام حرفی برای گفتن نداره
سارینا8413 عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 3007 نخیر من طبیعی هستم.مگه چمه؟ الکی رومن عیب میزاریم چون بچه ی مردمم خوشگل خانم کسی رو تو عیب نذاشت 😊🧡ما از زندگی تو خبر ندارم که چطوریه و چرا بستریت می کنن یا چرا بابات اون رفتارو نشون میدهپس مارو هم درک کن اطلاعی نداریم [اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]