2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم خوبه.مگه چیه؟مشکلم چیه؟

عزیزم پدرت الکی نمیبره شمارو شاید مشکلی داری اخه الکی که بستری نمیکنن دکترا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه مدت درست رفتار کن، بزار بابات بهت اعتماد کنه، به پدرت اعتماد کن اون دوستت داره

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

عزیزم پدرت الکی نمیبره شمارو شاید مشکلی داری اخه الکی که بستری نمیکنن دکترا

کاملا الکی منو بستری کردن بدون اینکه مشکلی داشته باشم صرفا چون خواهرم بیمارستان بستری بوده و دارو مصرف میکرده

کاملا الکی منو بستری کردن بدون اینکه مشکلی داشته باشم صرفا چون خواهرم بیمارستان بستری بوده و دارو مص ...

عزیزم تاپیکاتون خوندم شما حالت طبیعی نداری 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خوشگل دکترا که‌ مسخره نیستن هر کی رو بردن، سریع بدون معاینه بستری کنن

حتما یه علتی داره بستری می کنند

خب بر فرض بابات روانیه..دکترا هم روانی هستند؟

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

خوشگل دکترا که‌ مسخره نیستن هر کی رو بردن، سریع بدون معاینه بستری کننحتما یه علتی داره بستری می کنند ...

دکترا بفکر خودشونن.

بخش اعصاب و روان فرق داره با بقیه دکترا.منو که اصلا معاینه نکردن ولی فقط بحرف مادرپدرم گوش میدن

دکترا بفکر خودشونن.بخش اعصاب و روان فرق داره با بقیه دکترا.منو که اصلا معاینه نکردن ولی فقط بحرف ماد ...

نمی دونم دیگه

یعنی چی خب

بشین با بابات عین آدم بحرف ببین مشکلش چیه 

نخیر من طبیعی هستم.مگه چمه؟ الکی رومن عیب میزاریم چون بچه ی مردمم

خوشگل خانم کسی رو تو عیب نذاشت 😊🧡

ما از زندگی تو خبر ندارم که چطوریه و چرا بستریت می کنن یا 

چرا بابات اون رفتارو نشون میده

پس مارو هم درک کن اطلاعی نداریم