2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار خصوصا بچه 3 ساله

172 بازدید | 23 پست

چی بهشون میدید در طول روز بخورن؟

دختر من داره دیوونه م میکنه از اینکه هیچی نمیخوره

کوچیکتر که بود غذای خودمون رو میخورد. مثلا پلو با آب خورش میخورد. کباب ماهی مرغ انواع کتلت و کوکو .. همه چی میخورد.

الان چند ماه هیچییییی نمیخوره.

روانی شدم! میگم شاید من دارم کم کاری میکنم! شاید باید غذاهای خاص بپزم براش.

یکی به من بگه چیکار باید بکنم ..

همون غذای سفره رو میدادم به گل پسرم 

شمام بده بذار عادت کنه قابلمه جدا بشه دیگه تا بزرگی میمونه روش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم، اتفافا دخترت فهمبده رو غذا خوردنش حساسی، داره اذیت میکنه‌. اگه طاقت بیاری و دنبالش نیفتی، مطمئن باش گرسنه بمونه میخوره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من دخترم توی این سن که بود یه مدت زمانی به شددددت بد غذا و کم‌غذا شد. هر چقدم شربت ویتامین و اشتها میدادم بی فایده... بعد مادرشوهرم گفت دندون آسیابش داره لونه میبنده درد می‌کنه بخاطر همین درست غذا نمیخوره.

شاید دوسه ماه همین روال بود فقط شیر و موز و میوه میخورد 

سیب زمینی ومیگو ومرغ و ماهی تیکه های کوچیک سرخ شده که بادست خودش بخوره. سوپ وماکارونی. پیتزا و کوکو اینا رو خیلی دوست داره. امروز شربت تخم شربتیم خورد برای اولین بار. صبونه تخم مرغ آبپز بعضی وقتام خودش میگه نیمرو کن.شیر موزهم دوست داره. کیک خونگی باشیر.

سیب زمینی ومیگو ومرغ و ماهی تیکه های کوچیک سرخ شده که بادست خودش بخوره. سوپ وماکارونی. پیتزا و کوکو ...

دختر هستن یا پسر ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من دخترم توی این سن که بود یه مدت زمانی به شددددت بد غذا و کم‌غذا شد. هر چقدم شربت ویتامین و اشتها م ...

بچه ها سر این دندونا چقدر اذیت میشن :(

دختر من قبلا روزی 3 تا موز هم میخورد الان اونم نمیخوره. فقط اگه باشه توت فرنگی میخوره.