2777
2789
عنوان

امتحان دینی بد نبودد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 43 پست
این خنده داره که انقدر افت کرده نمره بچه ها...یه دینی انقدر سخته براتون قراره تو دانشگاه چیکارکنید

هرانسانی یه استعدادی داره ی سطح هوشی و یه توانی داره که با بقیه متفاوته

فکر نمیکنم شما مسئولش باشید که اینقدر نگرانید

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فاز اونایی که میگن این که اسونه اون که آسونه زمان شما آسون شده

بخدا تنها جایی که از این حرفا میشنوم فقط اینجاست حتی مشاور کنکور و دندون پزشکشم همچین ادعایی نداره!با مال خودشون مقایسه میکنن که حتی برا نهاییشون فقط نمونه سوالای سال قبل و میخوندن میشد ۲۰ گرفت مقایسه میکنن😂😂

نهایی اینا از کتاب میومد نهایی اینارو مصحح ها نمره کلی از خودشون میدادننهایی اینا تایم زیاد داشت نها ...

زمان اینا نهایی پشیزی ارزش نداشت

فقط کنکور میدادن و تمام

ولی من با تأثیر پنجاه درصد دادم

اسی با تأثیر شست درصد داره میده

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عیجانم چرت و پرت بگو عمو ذوق کنههه😂

چرا خود خوری میکنی 

عه ببخشید چرا💩خوری میکنی

یه جوری حرف میزنی انگار تحصیلات عالیه داری و وقطع دکترا داری میخونی  همه امتحان نهایی دادن و میدونن از متن کتابه دقیقا  

شاید مشکل از تو  مغز فندقی هستی 😉 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

چرا خود خوری میکنی عه ببخشید چرا💩خوری میکنییه جوری حرف میزنی انگار تحصیلات عالیه داری و وقطع دکترا ...

عزیزم تو تحصیلات دکترا داری؟

پس همون ک لیاقتته رو بیشتر بخور 😂 

والا انقد ازت از همه نظر سر ترم که بیا برو تو کو...م💋 

چرا انقد گارد داری کسی واسه تو تاپیک نزده 

اینجا سایت عمومیه و من واس یکی تاپیک زدم که شعور داره 

نه واسه تو پفیوز 

سیکک

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چرا خود خوری میکنی عه ببخشید چرا💩خوری میکنییه جوری حرف میزنی انگار تحصیلات عالیه داری و وقطع دکترا ...

دلت خاست واست سیکتو میزنم اگه خودت نمیزنی خیار 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم تو تحصیلات دکترا داری؟پس همون ک لیاقتته رو بیشتر بخور 😂 والا انقد ازت از همه نظر سر ترم که بی ...

خوشحالم انقدر به کو... فشار اومده که پاره شده که به من میگی برو توش...

تو که ظرفیت نداری تاپیک نزن

حالا که زدی منظر جواب باش منم هم  توی پیام اولم بهت بی احترامی نکردم فقط گفتم امتحان نهایی سخت نیست ولی تو با گستاخی جواب دادی  پس مقصر تویی🖕🏾 

منتظر بودی همه بگن وااای ماهم مثل تو  مشکل داریم با امتحانا  

کااااش ورود حیوانات به سایت ممنوع بود اونوقت دیگه اینورااا پیدات نمیشد 

راستی من زبون حیووون هااا رو نمیفهمم اینا و هم گوگل ترجمه کردم 

پس دیگهه 💩💩💩نخور چون اصلا پیامت رو باز هم نمیکنم که بخوام جوابت رو بدم  

اونجات روهم  که پاره شده برو برات بخیه بزنن 

منم آدم حر گوش کنی نیستم واگر نه همیشه میگن اگر یه سگ بهت پارس کرد تو بهش حمله نکن ولی خب.....😉

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

تو دبیرستانمون مایی که رشته ادبیات بودیم حتی اگه ۱۹ میگرفتیم خودمون تعجب میکردیمولی رشته های تجربیمو ...

نه بابا بچه های شما حتما نمیخوندن دینی وگرنه من ۲۰ شدم پارسال نهایی کلی از بچه هامون هم ۲۰ شدن تجربی هم بودیم

دنبال چی میگردی؟

نه بابا بچه های شما حتما نمیخوندن دینی وگرنه من ۲۰ شدم پارسال نهایی کلی از بچه هامون هم ۲۰ شدن تجربی ...

الان پا میشیم برات دست میزنیم به ما چه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خوشحالم انقدر به کو... فشار اومده که پاره شده که به من میگی برو توش... تو که ظرفیت نداری تاپیک نزنحا ...

اخه گنده گوز تو دیگه واسه من فاز برندار 

والا از حجم پیامی که تو دادی مشخصه کی بهش فشار اومده و اونجاش پاره س 

اره گفتم دوس داری بیا برو توش جا واس بدخاهام هست میتونن از محتویات داخلش نهایت استفاده رو ببرن 

اره من تاپیک زدم..دقت کن..(من) پس اختیار تاپیکو دارم 

و اگه از کسی خوشم نیاد نمیخام نظر بده 

ن من از کسی انتظاری ندارم .. 

چون که من در طول سال اصن درس نخونده بودم و فقط توی همین ۳.۴ روز عشقی خوندم و خداروشکر الانم ک پاسخنامه نگاه کردم جز افتخار چیزی ندیدم ... 

الانم خوش گذشت تا بیشتر از این بهت نریدم بکش از اونجام بیرون که داری بیشتر از ظرفیت میخوری

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خوشحالم انقدر به کو... فشار اومده که پاره شده که به من میگی برو توش... تو که ظرفیت نداری تاپیک نزنحا ...

حجم فشار :😱

هر وقت تحصیلات دکتراتو گرفتی بیا دکی🤣

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

راست میگه اگه دینی برات سخته باید بگم دینی و ادبیات از راحت تریناش هستن

آره ادبیاتی که هنوز طراح هاش نتونستن پاسخنامه براش بدن و خودشون ماسیدن و ریدن به خودشون خیلی راحت بوده!

قبل از حرف زدن فکر کن یا حدقل برو امتحانو ببین!

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

@niniyar‍ 

عزیز دلم این مورد رو رسیدگی میکنید

ممنون