2777
2789
عنوان

امتحان دینی بد نبودد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 43 پست
این خنده داره که انقدر افت کرده نمره بچه ها...یه دینی انقدر سخته براتون قراره تو دانشگاه چیکارکنید

عزیزم چرا نمیگیری مطلب؟ 

من چرا گفتم نهایتا ۱۶؟ چون مصحح های کشوری و... دینی ما رو تصحیح میکنن و همش داره نمره افت میکنه... اون زمان شما که دبیراتون شهناز جون تصحیح می‌کرد و با الان ما لطفا مقایسه نکن و به ما حس ناکافی بودن نده. 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجم دینی یازدهم انسانی خیلی زیاده، 18 تا درس با 230 صفحه مجبوری همشم حذف کنی چون نهاییه، اگه نهایی ن ...

اره میدونم، دینی و باید مثل کتاب داستان خوند

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم چرا نمیگیری مطلب؟ من چرا گفتم نهایتا ۱۶؟ چون مصحح های کشوری و... دینی ما رو تصحیح میکنن و همش ...

ماهم نهایی داشتیم عزیزم حالا لازم نیست انقدر بهت فشار بیاد 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نگفتم به ۱۶ راضی میشم یجوری میگی دینی چی داره ک آدم خندش میگیره اوکی تو خوبی!

راست میگه 

اگه  دینی برات سخته باید بگم دینی و ادبیات از راحت تریناش هستن

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

عزیزم چرا نمیگیری مطلب؟ من چرا گفتم نهایتا ۱۶؟ چون مصحح های کشوری و... دینی ما رو تصحیح میکنن و همش ...

ول کن این پیکمی رو هی میخواد بگه من خوبم شماها خنگید

همین خانم برات درس عبرت شه که اگه دینی هم ۲۰ بشی و درساتم خیلی خوب باشه بازم تحصیلات برای ادم شعور نمیاره

تهش مثل این تو پیری میخوای بری انگیزه رو از بچه های ۱۸ ساله بگیری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شما یازدهم نهایی داشتی؟ 

پس چرت نگو واس من 

ما موش آزمایشگاهی شدیم با کلی استرس 

ما سال دهمم با شما برابری میکردیم و دوازدهم نهایی دادیم 

اونی که فشاری شد تویی جوجو

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ول کن این پیکمی رو هی میخواد بگه من خوبم شماها خنگیدهمین خانم برات درس عبرت شه که اگه دینی هم ۲۰ بشی ...

والا بابا 

یسریا تو نی نی سایت و انگار مال پدرشون خوردی 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

حالا که اینقدر ادعا داری چیشدی آخر ؟ 

آخ نه که زندگی برای همه آسونه برای شما سخت. حداقل با این سختی امیدوارم دندون پزشکی شده باشی.. نشی که نباید با این سن و موفقیت بیای بچه هامون قضاوت کنی.. 

...

ول کن این پیکمی رو هی میخواد بگه من خوبم شماها خنگیدهمین خانم برات درس عبرت شه که اگه دینی هم ۲۰ بشی ...

پیک می واقعی هست به ولله

چه بدم میاد از اینایی که میگن وای دینی که اسونهههه فلانی که اسونهههههه پس دانشگاه میخوایید چیکار کنید 

اینا همونایی هستن که دانشگاه شب امتحانی با ده پاس میکنند. 

همونایی که یا هیچی شدن یا هم الان نشستن برای آزمون استخدامی ها میخونند 

...

حالا که اینقدر ادعا داری چیشدی آخر ؟ آخ نه که زندگی برای همه آسونه برای شما سخت. حداقل با این سختی ا ...

طرف ۲۸ سالشه

یک ساله یازدهم نهایی شده، خودم که پارسال کنکور دادم فکر نکنم یازدهم نهایی بود

بعد این در اومده میگه ما هم نهایی داشتیم

یعنی هیچوقت فکر نمیکردم به امتحان نهایی داشتن همدیگه حسودی کنن

طرف ۲۸ سالشهیک ساله یازدهم نهایی شده، خودم که پارسال کنکور دادم فکر نکنم یازدهم نهایی بودبعد این در ...

نهایی اینا از کتاب میومد 

نهایی اینارو مصحح ها نمره کلی از خودشون میدادن

نهایی اینا تایم زیاد داشت 

نهایی اینا بهشون سر امتحان تقلب میرسوندن

نمی‌دونم چی دیده تو خودش اینجوری گفته 

...

پیک می واقعی هست به وللهچه بدم میاد از اینایی که میگن وای دینی که اسونهههه فلانی که اسونهههههه پس دا ...

اقا طرف خنگه، مشکل داره، نمیفهمه، همه که مثل تو باهوش نیستن

سرت و از زندگی بقیه بکش بیرون و بزار وسط زندگی خودت

باور کن خودش اون قدر مسئله داره تو زندگیش که یه لحظه بیکار نشه تا بخواد مسخره کنه بچه ای که ده سال ازش کوچیکتره و همین الان از جلسه امتحان پاشده اومده بیرون 

2790
2778
2791
2779
2792