این خنده داره که انقدر افت کرده نمره بچه ها...یه دینی انقدر سخته براتون قراره تو دانشگاه چیکارکنید
عزیزم چرا نمیگیری مطلب؟
من چرا گفتم نهایتا ۱۶؟ چون مصحح های کشوری و... دینی ما رو تصحیح میکنن و همش داره نمره افت میکنه... اون زمان شما که دبیراتون شهناز جون تصحیح میکرد و با الان ما لطفا مقایسه نکن و به ما حس ناکافی بودن نده.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخ نه که زندگی برای همه آسونه برای شما سخت. حداقل با این سختی امیدوارم دندون پزشکی شده باشی.. نشی که نباید با این سن و موفقیت بیای بچه هامون قضاوت کنی..
پیک می واقعی هست به وللهچه بدم میاد از اینایی که میگن وای دینی که اسونهههه فلانی که اسونهههههه پس دا ...
اقا طرف خنگه، مشکل داره، نمیفهمه، همه که مثل تو باهوش نیستن
سرت و از زندگی بقیه بکش بیرون و بزار وسط زندگی خودت
باور کن خودش اون قدر مسئله داره تو زندگیش که یه لحظه بیکار نشه تا بخواد مسخره کنه بچه ای که ده سال ازش کوچیکتره و همین الان از جلسه امتحان پاشده اومده بیرون
تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄