2777
2789
عنوان

امتحان دینی بد نبودد

680 بازدید | 43 پست

واییی امروز امتحان دینی ۱۱ مو بالخره دادم 

اونقدرام ک فک میکردم بد نبود 

شاید بدترین نمرم ۱۶ تا ۱۸ باشه 

ولی همرو نوشتم:| 

ولی دوس ندارم بدونم ک درست نوشتم اونایی ک شک دارم و یا ن😭😂😐

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دینی چی داره که به ۱۶راضی میشین😐

تو دبیرستانمون مایی که رشته ادبیات بودیم حتی اگه ۱۹ میگرفتیم خودمون تعجب میکردیم

ولی رشته های تجربیمون و ریاضیا دینی براشون از فیزیک وحشتناک تر بود، مثلا عالی ترین نمره اشون ۱۵ بود و قطعا نصف کلاس تجدید میشدن و شهریور میومدن دوباره امتحان میدادن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

تو دبیرستانمون مایی که رشته ادبیات بودیم حتی اگه ۱۹ میگرفتیم خودمون تعجب میکردیمولی رشته عای تجربیمو ...

خب من والا درس های تخصصیم عالیه ولی از دینی و حفریات متنفرم:| 

و خب تاثیر آن چنانی واس ما نداره دینی 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نگفتم به ۱۶ راضی میشم یجوری میگی دینی چی داره ک آدم خندش میگیره اوکی تو خوبی!

این خنده داره که انقدر افت کرده نمره بچه ها...یه دینی انقدر سخته براتون قراره تو دانشگاه چیکارکنید

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

تو دبیرستانمون مایی که رشته ادبیات بودیم حتی اگه ۱۹ میگرفتیم خودمون تعجب میکردیمولی رشته های تجربیمو ...

من تجربی بودم واقعا سخت نبود ..کاری ندارم فقط تعجب کردم 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

تو دبیرستانمون مایی که رشته ادبیات بودیم حتی اگه ۱۹ میگرفتیم خودمون تعجب میکردیمولی رشته های تجربیمو ...

حجم دینی یازدهم انسانی خیلی زیاده، 18 تا درس با 230 صفحه مجبوری همشم حذف کنی چون نهاییه، اگه نهایی نبود مفهومی میشد نوشت ولی مجبوری 230 رو کلمه به کلمه حذف کنی 

خب من والا درس های تخصصیم عالیه ولی از دینی و حفریات متنفرم:| و خب تاثیر آن چنانی واس ما نداره دینی

میدونم

تو احتمالا دینی و تاریخ و عربیت ضعیف تره که کاملا طبیعیه چون اصلا درس رشته شما نیست

در عوض ریاضی و فیزیک و درسای فرمولی نمره های خوب میگیرین

دقیقا برعکس رشته ادبیات

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

2790
2778
2791
2779
2792