2777
2789

من دنبال کاربری به اسم لیدا بانو میگردم کاربری اولش نمیدونم چیشد. ولی دوباره برگشت با کاربری boofko_or سال نود ونه آنقدر تاپیک زدم دربارش خسته شدم در به در دنبالش میگردم هرچی اینجا میگم اصلا نمیبینه با چند تا سیمکارت اومدم تو سایت که فقط دربارش تاپیک بزنم انکار غیب شده  دیگه نمیدونم چیکار کنم ار کارو زندگی افتادم 🥺😭😭❤️‍🩹

تاپیکت پر بازدید کن راهش این، چرااینقدر تاپیک میزنی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

شاید از سایت رفته گلم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم

باید کامنت زیاد بگذاری یک ساعت پربازدید هم باشه دائم بروزرسانی بشه تاپیکت

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چیکار کنم

مطمئنی کاربری اش درست مینویسی

من زدم همجین کاربری موجود نیست

خیلی واجبه

کاربری قبلی خودت چی بود

کاربر دختررویاها هم دیگه نیست قبلا خیلی فعال بود کاربریش هستش ولی خبری از خودش نیست بنده خدا نارحتی قلبی داشت اون موقع

امیدوارم هر جا هست سلامت باشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عکسش گرفتم ازدوستان سوال میکنم