2777
2789
عنوان

وجه مشترک آقایون خواستگار

260 بازدید | 16 پست

برام سوال شده چرا مردایی که میان خواستگاری یه دختر اصلا مثل دختر خانم اهل سوال پرسیدن نیستن.

من تا حالا هر چی خواستگار داشتم وقتی تو جلسات آشنایی سوال میپرسیدم متقابلا مبگفتم خب شما از من سوالی نداری؟

میگفتن نه! میگفتن این چیزا رو الان فایده نداره در موردش صحبت کنیم تو زندگی خودشون حل میشن. زیاد مهم نیستن این صحبتا

همیشه برام سوال بوده چرا پسرا اغلب اینجورین؟ یعنی هیچ معیار انتخابی نداشتن؟ هیچ مسئله مهمی براشون بولد نبوده؟ آخه ما دخترا به هزار و یک موضوع فکر میکنیم و سوال میپرسیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتیا که دیگه بدترن، میخوان جای خوب زن بگیرن فقط، اصلا در مورد روحیات شخصی کنجکاو نیستن

فک کنم برعکس باشه ها

وقتی نمیشناسی بیشتر کنجاوی و بیشتر احتیاط میکنی

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

۸۰درصد جواب سوالا بادیدن تیپ و قیافه و رفتار خونوادگی بدست میاد تگه اوکی باشه میریم پلن بعدی

چجوری از قیافه طرف میفهمین که روحیاتش چجوریه؟ احتماعیه یا نیست، مهربونه یا نه اعتقاداتش در چه حده وابسته به خانوادش هست یا نیست

چون جلسه اول و دوم برای سوال پرسیدن نیست 😐 واقعا تعجب میکنم بعضیا چجوری سوال میکنن ،یعنی پدر و مادر ...

جلسه اول و دوم آشنایی ما بیرون برگزار میکنیم همین سوالا رو میپرسیم دیگه ولی اونا هیچی نمیپرسن فقط با لبخند جواب میدن و تاریخ قرار بعدی رو میپرسن

چجوری از قیافه طرف میفهمین که روحیاتش چجوریه؟ احتماعیه یا نیست، مهربونه یا نه اعتقاداتش در چه حده وا ...

اوووو آبجی چخبره خب یکی یکی بگو

هر کدومش یه صفحه توضیحات داره

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی