من دنبال کاربری به اسم لیدا بانو میگردم کاربری اولش نمیدونم چیشد. ولی دوباره برگشت با کاربری boofko_or سال نود ونه آنقدر تاپیک زدم دربارش خسته شدم در به در دنبالش میگردم هرچی اینجا میگم اصلا نمیبینه با چند تا سیمکارت اومدم تو سایت که فقط دربارش تاپیک بزنم انکار غیب شده دیگه نمیدونم چیکار کنم ار کارو زندگی افتادم 🥺😭😭❤️🩹
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام دوستمون تاپیک زدن نیازبه کمک دارن، بخونید لطفا
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
سارا سال نو ونه یادت هست یه کاربری بود به اسم لیدا بانو خیلی تاپیک گذاشته بود شاید حتی ۸۰۰ تا نمیدو ...
سلام
نه اطلاعی ندارم.
نی نی یارها هم اطلاعات شخصی یک نفر رو نمیدن.
حالا شما باز تاپیک بزنین شاید روزی ببینن
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.