2777
2789
عنوان

چرا بی پولا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 72 پست
همه ما که تو نینی سایتیم از قشر فقیر هستیم تا پولدار و مرفه من کسیو اینجا مثال نمیزنم چون ماشالا چن ...

گفتم که امثال رونالدو و شما زیاد نیستین میلیون ها میلیون نفر از فقرا یا معتادشدن یا کارتن خواب یا افسرده یا کچل یا هرشب گریه و هزار تا بدبختی و هرروز غصه این چیزی که شما میگید واسه چندهزارنفر جواب داده میلیون ها انسان بدبخت کرده پس تجربه شده اس این جواب شماس

اون استثنا اون چند نفر اکثر بی پولا بچه هاشون یا کارتن خواب شدن یا معتاد یا افسرده موهاشون ریخته هرر ...

کار ندارم استثنا بوده معجزه بوده چی بوده ولی تربیت بچه عزیزتراز آوردنشه خلاصه که  خیلیام ک ادعای روشنفکریشونه یدونه دارن لوس ننر بیتربیت بهترین امکانات وهدیه هارو هم بهشون میدن باز بچه راضی نیست.. 

میبینی ایفون ۱۵ میده به بچه، بچه گوشیو پرت میکنه ک این چیه من ۱۶ میخواستم

یا ازینوربوم میفتن یاازونور بوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم یک عمویی دارم ۷تا دختر داره و ۲ پسر

زندگی متوسطی داشتند بچه هاش بزرگ شدن همه دخترااااا همه نه یکی بهترین پست و مقام ها رو دارن پسرها هم همینطور

و مادرشون مثل ملکه ها زندگی میکنه مثل پروانه دور مادرشون میچرخن

فقط خدا
گفتم که امثال رونالدو و شما زیاد نیستین میلیون ها میلیون نفر از فقرا یا معتادشدن یا کارتن خواب یا اف ...

من الان اصلا راجب بچه به دنیا آوردن فقرا حرف نزدم 

راستش یه لحظه ناراحت شدم فکر کردم چون خانوادم ففیرن پس من باید الان یا سرنوشت بدی داشته باشم یا نباید به دنیا میومدم درحالی که من کورم نه کچل نه دزد نه کارتن خواب نه معتاد نه هیچی دیگه 

گفتم که امثال رونالدو و شما زیاد نیستین میلیون ها میلیون نفر از فقرا یا معتادشدن یا کارتن خواب یا اف ...

اره فقر  بدبختی بی اعتماد بنفسی  خجالت درد و .. داره قبول دارم من منکرش نیستم 

من چندتا بچه دارم شکر خدا هزاران بار شکرهمکلاسی های دخترم بیشترشون تک فرزندن و همه پولدااااار و همه ...

شما الان تاپیکتو یبار دیگه بخون ببینم متوجه میشین چی نوشتین من گفتم فقیرا چرا کمتر بچه دارن؟ من کی همچین سوالی پرسیدم ؟ بعد شما داری از من میپرسی چرا پولدارا بچه ندارن یا کمتر بچه دارن؟ خوب دلیلش واضح میخوان کیفیت زندگی اون بچه بالا باشه هم از لحاظ مالی هم آرامش و آسایش بیشتری واسه بچه فراهم میشه وقتی پولدار تر بشی و هم اکثر چیزا به کام و مراد میشه کیفیت مهم تر از کمیت 

چقدر بد كه راجع به فقيرا شما نظر ميديد ولي كسي به پولدارا نميگه چيكار كنن چيكار نكنن....

اينجام همه به پولدارا غيرمستقيم احترام ميزارن.

مادربزرگم هميشه ميگفت: 

يكي عيب پولدار ديده نميشه و يكي خوبيه فقير!!!! 

دنياي عجيبيه.

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

کار ندارم استثنا بوده معجزه بوده چی بوده ولی تربیت بچه عزیزتراز آوردنشه خلاصه که خیلیام ک ادعای روش ...

اصلا حرف شما ربطی ب ه حرف من نداره خیلیام پولدارن و بچه ها باادب و بافرهنگن من راجع به آسایش صحبت کردم راجع به آرامش راجع به تحقیر نشدن توهین نشیدن که اگه آدم بی‌پول باشه همشو تجربه میکنه راجع به غصه خوردن بخاطر چیزهایی که هست و نمیتونه فراهم کنه و هزارتا چیزدیگه

شما الان تاپیکتو یبار دیگه بخون ببینم متوجه میشین چی نوشتین من گفتم فقیرا چرا کمتر بچه دارن؟ من کی ه ...

خوب این اشتباه چرا فکر میکنی پولدارها بخاطر این موضوع بچه نمیارن نه عزیزم اونها اکثر نمیتونند یا مشکل دارن یا بیماری این نیست که بخوان سطح رفاه بچه شون بر بالا کسی که پولدار نه یک بچه ده تا بچه رو راحت میتونه ساپورت کنه 

من الان چند نفر رو نام ببرم از  همین همکلاسی های دخترم که خانواده هاشون آرزو داشتن یک بچه دیگه داشته باشن ولی نشد نه اینکه نخواستن 

فقط خدا
اصلا حرف شما ربطی ب ه حرف من نداره خیلیام پولدارن و بچه ها باادب و بافرهنگن من راجع به آسایش صحبت کر ...

میدونم چی میگی متوجه هستم

ولی عمل جامعه رو نمیشه کنترل کرد..همیشه تابوده همین بوده هرکی ما فقط میتونیم برای *خودمون *با عقل واگاهی کامل تصمیم بگیریم ن برای همه افراد جامعه!

خداروشکر الان مثل قدیم نیست دیگه ۱۰،۲۰تا بچه بیارن مردم علم واگاهیشون زیادشده مخصوصا بااین وضع واوضاع نابه سامان اقتصادی!

چقدر بد كه راجع به فقيرا شما نظر ميديد ولي كسي به پولدارا نميگه چيكار كنن چيكار نكنن....اينجام همه ب ...

اصلا چی میگی شما چه ربطی داره حرف شما اصلا من خودم چون نگران ادمام اینو میگم بعد شما مغلطه میکنی یچیز دیگه از حرف من درمیاری متاسفانه شماها نمیفهمید چقدر با فقر زندگی کردن امون آدمو میبره

کار ندارم استثنا بوده معجزه بوده چی بوده ولی تربیت بچه عزیزتراز آوردنشه خلاصه که خیلیام ک ادعای روش ...

دخترم تولد دوستش بود بعد این دوستش تک فرزند پدر و مادر پولدار 

تولدش رو رستوران لوکس گرفت میگفت مامان بحدی با گارسون بد حرف می‌زد که میخواستم همونجا بلند شم بیام 

میگفت گارسون بنده خدا اونقدر ناراحت شد

مثلا گارسون قاشق چنگال گذاشت بعد داد زد سرش پس کاردش کو 

میگه گارسون نوشیدنی آورد داد زد چر آب نیاوردی چرا باید همه چیز رو به شما بگم 

میگه بحدی ناراحت شدم که غذا از گلوم پایین نمیرفت

فقط خدا
اصلا چی میگی شما چه ربطی داره حرف شما اصلا من خودم چون نگران ادمام اینو میگم بعد شما مغلطه میکنی یچی ...

شما توهین نکن نمیخواد نگران باشی

شمافقیرها رو بی مغز میدونید بخاطر نداشتن پول

ولی پولدارها رو حق میدید هرکار میخوان کنند 

خودت نمیفهمی چی میگی نه دیگران

فقط خدا
دخترم تولد دوستش بود بعد این دوستش تک فرزند پدر و مادر پولدار تولدش رو رستوران لوکس گرفت میگفت مامان ...

مگه من گفتم پول فرهنگ میاره بنده گفتم پول راحتی میاره آسایش میاره غصه هات خیلی کم میشه تحقیر خیلی کم توهین خیلی کم همین گارسون بنده خدا اگه پول داشت که اونجا نبود که اون بچه بی ادب بخواد بش توهین کنه