2777
2789
عنوان

چرا بی پولا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 72 پست
اینکه درسته من که خرجیشونو نمیدم ولی بهرحال من خودم چشیدم دوس ندارم بقیه هم بچشن

منم فقیر بودم ولی الحمدالله زندگی الانم خوبه و هیچ وقتم پدر مادرموبه خاطر به دنیا آوردن سرزنش نکردم اگه خیلی چیزا نتونستن واسم فراهم کنن حداقل نهایت تلاششون کردن اون زن فقیرم نه ماه بچه رو تو دلش نگه میداره ابن چیز آسونی نیست گناه داره با این حرفا شماتت کنیم  بعضی وقتا خدا به اون فقیرش بچه میده که پولدارش با هزار جور دوا درمون تو حسرتش میمونن

من ناراحت نشدم شمام حلال کنید من فقط بدم میاد ادم ها تو رنج باشن همین البته رنج هس ولی درد بی پولی س ...

زمانی که پدرم ۲ روزش بود پدرش فوت کرد تو روستا اون زمان بدون هیچ امکاناتی ۴ تا بچه بودن با فقر بزرگ شدن 

و ازدواج کردن و صاحب فرزندان زیادی شدن درست خودشون تو فقر بزرگ شدن ولی فرزندانشون مثل اونا نبودن زندگی راحت‌تری داشتن 

این نیست که اونا چون فقیر بودن حق زندگی نداشتن

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقیر بودم ولی الحمدالله زندگی الانم خوبه و هیچ وقتم پدر مادرموبه خاطر به دنیا آوردن سرزنش نکردم ...

من با اینایی که آوردن به دنیا و اومدن به دنیا کار ندارم با ایناییم که میخوان بیارن اکثرا بدبخت میشن اکثریت ملاکه 

من با اینایی که آوردن به دنیا و اومدن به دنیا کار ندارم با ایناییم که میخوان بیارن اکثرا بدبخت میشن ...

اونارو که همه مخالفن من خودم به فقیر ببیم در شرف بچه آوردن بخدا فحشش میدم حتی عوم نداشت بچه سوم آورد رفتیم لش کفتم بیل برو بچتون بده به یکی دبگه و دادیم الان اون بچه خوشبخته لا اینا اگه بود نون شب نداشت بخوره 

اصلا چی میگی شما چه ربطی داره حرف شما اصلا من خودم چون نگران ادمام اینو میگم بعد شما مغلطه میکنی یچی ...

چقدر درصد خشونتت بالاست....

شايدم همين خشونت باعث شده همچين تاپيكي بزني.

ولي ميدونم وقتي كه خودت ازدواج كني و وضعيت مالي مناسبي نداشته باشي نظرت ايني نيست كه الان ميگي!

اون موقع ميفهمي به آدما به خاطر وضعيت ماليشون احترام نزاري يا خرده نگيري كه بخواي اصلا دخالت كني!

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...