2777
2789
عنوان

چرا بی پولا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 72 پست
نمیتونند مشکل دارن یا بیمارن یا بچه دار نمیشن فکر می‌کنند فقط بخاطر رفاه بچه است اصلا نمیدونه معنی پ ...

یعنی به‌نظرتون کل پولدارهای ایران بخاطر بیماری بچه‌دار نمیشن؟ چهارتا نمونه ای که شما دیدی رو نمیشه تعمیم داد به یه جمعیت میلیون نفری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما توهین نکن نمیخواد نگران باشیشمافقیرها رو بی مغز میدونید بخاطر نداشتن پولولی پولدارها رو حق میدید ...

دروغ نگو حرف از خودت درنیار من نگفتم فقیرا بخاطر نداشتن پول بی مغزن گفتم بخاطر اینکه چندتا بچه میارن  واون بچه هارو هم با بی پولی و بدبختی بزرگ میکنن بی مغزن نه بخاطر اینکه پول ندارن شما معلومه خودت یا پولداری یا وضعت متوسط با شکم سیر داری راجع به فقرا نظر میدی فکر میکنی فقرام مثل خودتن

چزی که من از اطرافیانم دیدم ادمایه فقیر اتفاقا ساده ترن و بچه هاشون اکثر ساده بار میان ذاتشپن پاکه چون چی،ی به خودشون ندیدن که گرگ بار بیان چرا همگی میریزین سر بی پولا یکمم پولدارتر نشونه برین میگن هرچی سنگه مال پایه لنگه یعنی پولدارا دزد و قاچاقچی هم باشن عیبشون با پول دیده نمیشه 

نمیتونند مشکل دارن یا بیمارن یا بچه دار نمیشن فکر می‌کنند فقط بخاطر رفاه بچه است اصلا نمیدونه معنی پ ...

اره ما خریم تو راس میگی همه مشکل نازایی دارن بی پولا هیچ مشکل نازایی ندارن برو با خدا شفات بده یکمیم دروغاتو کم کن

دروغ نگو حرف از خودت درنیار من نگفتم فقیرا بخاطر نداشتن پول بی مغزن گفتم بخاطر اینکه چندتا بچه میارن ...

شما معلوم نیست چته

نمیخواد دلت برای کسی بسوزه برو اول تاپیک بخون چی نوشتی بعد بیا بقیه رو متهم کن دروغ گو هم خودتی بی ادب 

فقط خدا
شما معلوم نیست چته نمیخواد دلت برای کسی بسوزه برو اول تاپیک بخون چی نوشتی بعد بیا بقیه رو متهم کن در ...

اصلا آدمهای امثال تو نباید بیان تاپیک باید برن ۱۰ تا بچه بزان نباید اینجا باشن بخدا و دروغ وچرت پرت بگن

چزی که من از اطرافیانم دیدم ادمایه فقیر اتفاقا ساده ترن و بچه هاشون اکثر ساده بار میان ذاتشپن پاکه چ ...

غصه خوردن بدبختی تحقیر شدن و حسرت به دل موندن چه ربطی به حرفای شما داره چه ربطی به ادب و اینا داره ادب انتخابی بعضیا پولدارن دارن یا ندارن بی پولام همینطور ما راجع ادب صحبت کردیم؟

کاشکی ۱۰تا بچه داشتم چی از این بهتر

برو بجا اینکه ساعت ۴ صبح با من بحث الکی کنی وقتتو بزار ۱۰ تا که هیچ تو توانایی خیلی بیشتر از ۱۰ تارو داری برو از قافله عقب میمونی

غصه خوردن بدبختی تحقیر شدن و حسرت به دل موندن چه ربطی به حرفای شما داره چه ربطی به ادب و اینا داره ا ...

من وارم جواب اونیو میدم که میگه بجه هلی فقرا دزد و..بار میان من باشما حرف نزدم  

در ضمن جرا اینقد بچه دارشدن فقرا براتون مهمه مگه از سفره ما نون میخورن هرکی با وجود نداری بچه بیاره گناهش گردن خودشه نه ما

من وارم جواب اونیو میدم که میگه بجه هلی فقرا دزد و..بار میان من باشما حرف نزدم در ضمن جرا اینقد بچه ...

اینکه درسته من که خرجیشونو نمیدم ولی بهرحال من خودم چشیدم دوس ندارم بقیه هم بچشن 

برو بجا اینکه ساعت ۴ صبح با من بحث الکی کنی وقتتو بزار ۱۰ تا که هیچ تو توانایی خیلی بیشتر از ۱۰ تارو ...

منتظرم اذان بگه نمازم بخونم بعد بخواب

ببخشید بد حرف زدم آخه خودت اول بد صحبت کردی

حلالم کن ان شاءالله که خداوند فرزندانی سالم صالح و باایمان بهمون بده پول هم میاد و میره مهم آخر و عاقبت 

خوشب بشی عزیزم من تا حالا با کسی تو مجازی بد حرف نزدم شرمنده ات حلال کن

فقط خدا
منتظرم اذان بگه نمازم بخونم بعد بخوابببخشید بد حرف زدم آخه خودت اول بد صحبت کردیحلالم کن ان شاءالله ...

من ناراحت نشدم شمام حلال کنید من فقط بدم میاد ادم ها تو رنج باشن همین البته رنج هس ولی درد بی پولی سنگینه