2777
2789
خب یه روز برید از شهر نزدیکتون شیرخشک بخر چند تا، تا چندوقت داشته باشیدشیرگاو چیه ب بچه میدی کلی ضرر ...

شیر گاو چه ضرری داره؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خب منم مادر یه بچه هستم تجربه دارم نام آگاهانه حرف نزدم که

شما تو ناآگاهی مطلق به بدن بچه خودت اسیب زدی که تو بزرگسالی نتیجه اش میبینن و در حال نشر اشتباهت هم هستی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو ناآگاهی مطلق به بدن بچه خودت اسیب زدی که تو بزرگسالی نتیجه اش میبینن و در حال نشر اشتباهت هم ...

آینده بچه های من به امید خدا توام با سلامتی و موفقیت هست 

دوست خودم که الان استاد دانشگاه هست از اول نوزادی با شیر گاو بزرگ شده شکر خدا الان یکی از نامدارهای استانمون هست در سلامتی کامل 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بدون شیر نمیخوابه

دختر دوست بابام از اول بهش داده بودن،خیلی استخون بندیش خوب بود😂😂😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

شیر گاو خیلی بهتر از شیر خشکیه که معلوم نیست از چی درست شده 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم شیر گاو سرده بچه خنگ میشه من به پسرم میدادم‌گفتن دیگه ندام

عزیزم بس کن چی میگی

این همه آدم این همه بچه شیر گاو خوردن باهوش هم شدن خنگ چیه

حالا به سن بچه کاری ندارم که ترجیح شیر خشکا ولی مجبور باشه بده مشکلی نداره قدیم می دادن هیچ مشکلی هم نبود

این حرفای بی پایه و خنده دار رو نزنید

دخترمو بردم بهترین دکتر شهرمون گفت از بعد یک سالگی شیر خشک نده و شیر گاو محلی تازه و بدون سر شیربده ، گفتم اخه ضرر نداره و سنگین نیست گفت شیر خشک ضررش بیشتره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
راستی یادم افتاد بچت سهمیه داره می تونی از داروخانه ها شیر خشک با کد ملی بچه بگیری تا ارزون بیافته

باهمون ۱۰ تا سهمیه نمیدن مجبورم برای خرید شیر برم ی محل ک ۲ساعت راهه