2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که اومد خواستگاری  الان تو باید تلاش بکنی  سعی کن ارتباطتو باهاش قطع نکنی و ناامیدش ...

درسته اومد خواستگاری اما من اگ اصرار میکردم تو اون تایم،حتما جونش ب خطر میفتاد.اون دیگه رفت بعد ی هفته. گفت دیگ‌ تا ی هفته نشه دیدارمون ب قیامت.اون دیگه هیچ فرصتی ب من نداد.هیچ فرصتی.با یه نه رفت 

میخوام برم کلاس زبان برا رشتم خوبه اما روحیه ندارم خدا کمک کنه بتونم 

افرین بهش فک نکن اونی ک انقدر راحت تو رو گذاشت کنار ارزششو نداره اگه واقعا بخاد تو رو اونم 7 سال صبر میکنه مثل تو 

بچسب ب زندگی خودت 

آخه هر کی میپرسه چندسالته میگم ۲۵ تعجب میکنه چرا تا حالا ازدواج نکردم

نه بابا من دوستا و همکارام همه بالای ۲۵ هستن و مجرد و خوش میگذرونن واسه خودشون اصلا فکر نکن که ازت گذشته فقط از این سالای عمرت لذت ببر و اینم بدون که پسری که بخاطرت جلوی خانوادش واینسه خودش دنبال بهونه واسه رفتن بوده به خودت یه فرصت یکماه بده و فراموشش کن و فورا به زندگی عادی برگرد و سعی دیگه وارد رابطه دوستی که مطمئن نیستی به ازدواج ختم میشه نشی چون با هر کدوم از این رابطه ها بارها میشکنی و احساس رو تو وجود خودت میکشی خیلیا و از جمله خودم این روزای تو رو گذروندیم و الان خداروشکر داریم آروم زندگی میکنیم پس تو هم میتونی دوستم.واسه آرامشت دعا میکنم

سعی تو بکن بعدا پشیمون میشی که چرا تلاش نکردم😔

من تلاشم و کردم کتک هم خوردم اما همین الانش وقتی پشتم واینساد و رفت دیگ برا کی تلاش کنم.رفت ..واقعا رفت .گفت خداحافظ برا همیشه

به همین راحتی چشمش رو رو 7سال بست و رفت؟؟؟ فقط با یه خداحافظی بدرقه ش کن.و خدا رو شکر کن که چهره ی ...

آره ب همین راحتی.هیچی نداشت . با راهنمایی من رفت سر کار.بواسطه کارش خونه خرید گفت هر چی دارم مدیون تو ام .اما بررررراحتی رفت

آره ب همین راحتی.هیچی نداشت . با راهنمایی من رفت سر کار.بواسطه کارش خونه خرید گفت هر چی دارم مدیون ت ...

نززززززززار بره

سرد نشو سریع و نززززززار سرد بشه😒

بهش پیام بده و بگو دلتنگی

از یه جایی شروع کن

شک نکن

نه بابا من دوستا و همکارام همه بالای ۲۵ هستن و مجرد و خوش میگذرونن واسه خودشون اصلا فکر نکن که ازت گ ...

مرسی ک بهم روحیه میدی احساس رو دست خوردن دارم.طردشدگی.بی ارزش شدن

نززززززززار بره سرد نشو سریع و نززززززار سرد بشه😒 بهش پیام بده و بگو دلتنگی از یه جایی شروع کن ...

مادرش افتاد وسطمون.گفت حالا که جواب منفیه دیگ هییییچ پیام و زنگی ب هم نزنن و مزاحم هم نشن.میترسم پیام بدم مادرش پرش کرده باشه باهام بد برخورد کنه اونوقت من تا آخر عمر میشکنم

افرین بهش فک نکن اونی ک انقدر راحت تو رو گذاشت کنار ارزششو نداره اگه واقعا بخاد تو رو اونم 7 سال صبر ...

گفت من ۳۱سالمه همه میگن چرا زن نمیگیری.چقدر صبر کنم.درصورتی ک تا حالا شرایط زن گرفتن نداشت اصلا.حداقل ۶ماه بخاطرم صبر نکرد و رفت

مادرش افتاد وسطمون.گفت حالا که جواب منفیه دیگ هییییچ پیام و زنگی ب هم نزنن و مزاحم هم نشن.میترسم پیا ...

نه شما پیام بددددده

شک نکن

البته اگه از عشقت مطمئنی و واقعا پسر خوبیه

بنویس سلام

اگه جواب داد ادامه بدین