2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که اومد خواستگاری  الان تو باید تلاش بکنی  سعی کن ارتباطتو باهاش قطع نکنی و ناامیدش ...

درسته اومد خواستگاری اما من اگ اصرار میکردم تو اون تایم،حتما جونش ب خطر میفتاد.اون دیگه رفت بعد ی هفته. گفت دیگ‌ تا ی هفته نشه دیدارمون ب قیامت.اون دیگه هیچ فرصتی ب من نداد.هیچ فرصتی.با یه نه رفت 

میخوام برم کلاس زبان برا رشتم خوبه اما روحیه ندارم خدا کمک کنه بتونم 

افرین بهش فک نکن اونی ک انقدر راحت تو رو گذاشت کنار ارزششو نداره اگه واقعا بخاد تو رو اونم 7 سال صبر میکنه مثل تو 

بچسب ب زندگی خودت 

آخه هر کی میپرسه چندسالته میگم ۲۵ تعجب میکنه چرا تا حالا ازدواج نکردم

نه بابا من دوستا و همکارام همه بالای ۲۵ هستن و مجرد و خوش میگذرونن واسه خودشون اصلا فکر نکن که ازت گذشته فقط از این سالای عمرت لذت ببر و اینم بدون که پسری که بخاطرت جلوی خانوادش واینسه خودش دنبال بهونه واسه رفتن بوده به خودت یه فرصت یکماه بده و فراموشش کن و فورا به زندگی عادی برگرد و سعی دیگه وارد رابطه دوستی که مطمئن نیستی به ازدواج ختم میشه نشی چون با هر کدوم از این رابطه ها بارها میشکنی و احساس رو تو وجود خودت میکشی خیلیا و از جمله خودم این روزای تو رو گذروندیم و الان خداروشکر داریم آروم زندگی میکنیم پس تو هم میتونی دوستم.واسه آرامشت دعا میکنم

سعی تو بکن بعدا پشیمون میشی که چرا تلاش نکردم😔

من تلاشم و کردم کتک هم خوردم اما همین الانش وقتی پشتم واینساد و رفت دیگ برا کی تلاش کنم.رفت ..واقعا رفت .گفت خداحافظ برا همیشه

به همین راحتی چشمش رو رو 7سال بست و رفت؟؟؟ فقط با یه خداحافظی بدرقه ش کن.و خدا رو شکر کن که چهره ی ...

آره ب همین راحتی.هیچی نداشت . با راهنمایی من رفت سر کار.بواسطه کارش خونه خرید گفت هر چی دارم مدیون تو ام .اما بررررراحتی رفت

آره ب همین راحتی.هیچی نداشت . با راهنمایی من رفت سر کار.بواسطه کارش خونه خرید گفت هر چی دارم مدیون ت ...

نززززززززار بره

سرد نشو سریع و نززززززار سرد بشه😒

بهش پیام بده و بگو دلتنگی

از یه جایی شروع کن

شک نکن

نه بابا من دوستا و همکارام همه بالای ۲۵ هستن و مجرد و خوش میگذرونن واسه خودشون اصلا فکر نکن که ازت گ ...

مرسی ک بهم روحیه میدی احساس رو دست خوردن دارم.طردشدگی.بی ارزش شدن

نززززززززار بره سرد نشو سریع و نززززززار سرد بشه😒 بهش پیام بده و بگو دلتنگی از یه جایی شروع کن ...

مادرش افتاد وسطمون.گفت حالا که جواب منفیه دیگ هییییچ پیام و زنگی ب هم نزنن و مزاحم هم نشن.میترسم پیام بدم مادرش پرش کرده باشه باهام بد برخورد کنه اونوقت من تا آخر عمر میشکنم

افرین بهش فک نکن اونی ک انقدر راحت تو رو گذاشت کنار ارزششو نداره اگه واقعا بخاد تو رو اونم 7 سال صبر ...

گفت من ۳۱سالمه همه میگن چرا زن نمیگیری.چقدر صبر کنم.درصورتی ک تا حالا شرایط زن گرفتن نداشت اصلا.حداقل ۶ماه بخاطرم صبر نکرد و رفت

مادرش افتاد وسطمون.گفت حالا که جواب منفیه دیگ هییییچ پیام و زنگی ب هم نزنن و مزاحم هم نشن.میترسم پیا ...

نه شما پیام بددددده

شک نکن

البته اگه از عشقت مطمئنی و واقعا پسر خوبیه

بنویس سلام

اگه جواب داد ادامه بدین