2777
2789
عنوان

بچه ها من تعریف از خودم نمیکنما

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
راست میگی ولی خودتم میگی نگاه اول خیلیا در نگاه اول از یه نفر خوششون میاد بعد دیگه دلزده میشن اگه من ...

اما تموم اونایی که ازمن خوششون اومده فقط بخاطر قیافه بوده و حتی به خیلیاشون روی خیلی بد نشون میدادم اما به عینه میدیدم تحمل میکردن تا جایی که بتونن مخ بزنن الان من تو ذهن خودم افتادم تو ی رقابتی که به جز اینجا به کسی نمیتونم بگم خیلی خسته ام خیلی اذیتم 🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اما تموم اونایی که ازمن خوششون اومده فقط بخاطر قیافه بوده و حتی به خیلیاشون روی خیلی بد نشون میدادم ...

میدونم راست میگی ما خانما واقعا سر این مسائل اذیت میشیم 

ولی خودت میدونی که این رقابت 

رقابت درست و انسانی نیست این یه رقابت با عرض معذرت کثیفیه که مدام داره به خانما حس ناکافی بودن و خودتحقیری میده 

دختر خوب خیلیا اون قیافه ای که شما خودت قبول داری خوشگلی رو ندارن ولی بازم به خودشون امیدوارن 

شمام همین باش و لطفا با خیلیا نپر حیفه روحتو عذاب بدی 

با آدمای درست برخورد کن نه هر ننه قمری که با ادعای عاشقیت بیاد جلو برای خودت ارزش قائل شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم راست میگی ما خانما واقعا سر این مسائل اذیت میشیم ولی خودت میدونی که این رقابت رقابت درست و ان ...

چقدر با حرفات آروم شدم عزیزم خدا خیرت بده... بخدا که راست میگی پریدن با ی سری آدما سوهان روحهه من سر این موضوع خیلی تاوان روحی پس دادم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چقدر با حرفات آروم شدم عزیزم خدا خیرت بده... بخدا که راست میگی پریدن با ی سری آدما سوهان روحهه من سر ...

خواهش میکنم عزیزم خیر ببینی گاهی وقتا بعد ازدواج مجبوری به خاطر روایات و احادیث صله رحمتو قطع نکنی با یه سری از آدمای سمی فقط میتونی کمتر کنی و واقعا انرژی زیادی ازت میگیره این قضیه چون نباید از حرفاشون ناراحت شی نباید بهشون دل ببندی نباید بهشون اعتماد کنی و باید واقعا تحملشون کنی اما شما که مجردی و ارتباطات به خودت بسته است پس به جای تغییر نادرست خودت 

اطرافیان نادرست خط بزن 

قرار نیست شلخته باشی فقط کافیه خودت باشی کاقیه خانم درستی باشی همین انشاالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه🌹🌹

می خوای حالت خوب باشه؟می خوای احساس بد نداشته باشی؟یه مدت سوشال مدیا مثل اینستاگرامو بزار کنار

عزیزم کلا اینارو هم کنار بزاری تو واقعیت ی سریا بدتر میکنن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خواهش میکنم عزیزم خیر ببینی گاهی وقتا بعد ازدواج مجبوری به خاطر روایات و احادیث صله رحمتو قطع نکنی ب ...

ممنون که خاهری کردی و با حرفای خوبت آرومم کردی ❤️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم کلا اینارو هم کنار بزاری تو واقعیت ی سریا بدتر میکنن

وقتی تو سوشال مدیا نباشی در نتیجه آدمای کمتری رو میبینی که فقط دارن ظاهر زندگیشو نشون میدن و کمتر تحت تاثیر قرار میگیری

اینستاگرام که بهشت آدمای شوآف کنه همه دارن یه ظاهر بی عیب و نقص از خودشون و زندگیشون به نمایش می ذارن که حقیقت نداره