2777
2789
عنوان

بچه ها من تعریف از خودم نمیکنما

121 بازدید | 22 پست

اصلا هم قصدم تعریف نیستم که بگید چرا از خودت تعریف کردی ولی اینو بدونید که من قیافم خوبه یعنی بقیه تعریف میکنن و اکثرا میگن خشگلی ولی راستش دارم مریض میشم با اینکه شاید خودم چیزی کم نداشته باشم از خشگلی اما از بس دورو ورم رو چیزای ظاهری و مادی حساسم و مقایسه میکنن و اعتماد بنفس آدمو میارن پایین با رفتارشون واقعا به شدت اعتماد بنفسم اومده پایین و همش دنبال اینم برم دست ببرم تو صورتم با اینکه همیشه پایبند نچرالی بودم خواهرانه بهم کمک کنید چیکار کنم این چیزا واسم مهم نباشه؟ خستم کردن اطرافیان اینقدر تحت تاثیر قرار میدن ادمو،، وضع مالیمونم متوسطه نمیتونم خیلی  به اون صورت واسه لباس و این چیزا خرج کنم🥺

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هر کار بکنی بازم حرف اطرافیان هست . 

کسی که حرف اطرافیان اینقدر روش اثر بذاره سنش فقط یک عدده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما هر کار بکنی بازم حرف اطرافیان هست . کسی که حرف اطرافیان اینقدر روش اثر بذاره سنش فقط یک عدده .

ن منظورم اینه خیلی حساس شدم تحت تاثیر قرار گرفتم نسبت به زیبایی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

ببین عمل هم کنی باز اون یه ایرادی پیدا میکنی تو خودت مطمئن باش اونی که خدا افریده برات زیبا ترین ورژن خودته الان باید رو اعتماد به نفست کار کنی جای عمل زیبایی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین عمل هم کنی باز اون یه ایرادی پیدا میکنی تو خودت مطمئن باش اونی که خدا افریده برات زیبا ترین ورژ ...

نه اوناهم حتی تعریف میکنن ازم ولی خب از بس اونا یعنی خانومای فامیل رو این چیزا حساسن منم حساس شدم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نه اوناهم حتی تعریف میکنن ازم ولی خب از بس اونا یعنی خانومای فامیل رو این چیزا حساسن منم حساس شدم

تو دغدغه ات رو بذار روی رشد شخصیتت بذار اونا درگیر این باشن امروز این شکلی کنن خودشونو فردا یه جور دیگه باور کن تا همین چند سال دیگه همین تزریق فیلر و فلان و اینام از مد میفتن اونا رو مردم مسخره میکنن ولی چهره طبیعی هیچ وقت مسخره نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ن منظورم اینه خیلی حساس شدم تحت تاثیر قرار گرفتم نسبت به زیبایی

اگر نتونی قیافه کنونیت رو بپذیری صد تا عملم کنی بازم نمیتونی بپذیری . پشت این عملها یه مافیایی خوابیده که هدفش فقط خالی کردن جیب ما هست گول نخور . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

21سالمه مجردم

عزیزم وقتی میگی خوشگلی غصه ی چی رو میخوری؟

اگه عملم بکنی پس فردا همون خانما میگن فلانی عمل کرده ها خوشگل شده هیچکس نچرال خوشگل نیست

بعدم قیافه ی خوب با استایل خوب خوبن ها ولی از اون مهم تر رفتار درسته 

به موقع اش زنانه و با ناز

به موقع اش جدی 

به موقع اش شوخی 

و از همه مهم تر رو خودتون کار کنین که مقایسه ظاهری نداشته باشین

عزیزم وقتی میگی خوشگلی غصه ی چی رو میخوری؟اگه عملم بکنی پس فردا همون خانما میگن فلانی عمل کرده ها خو ...

درست میگی عزیزم 🙂اما قبول داری اینقدر چیزای ظاهری این روزا مهمه که کسی اصن نگاه به شخصیتت نمیکنه در نگاه اول؟

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
درست میگی عزیزم 🙂اما قبول داری اینقدر چیزای ظاهری این روزا مهمه که کسی اصن نگاه به شخصیتت نمیکنه در ...

راست میگی ولی خودتم میگی نگاه اول 

خیلیا در نگاه اول از یه نفر خوششون میاد بعد دیگه دلزده میشن اگه منظورتون ازدواجه

به نظرم اگر ازدواج به روش سنتی نمیخواین داشته باشین بهتره طرف عاشق شخصیتتون بشه 

نه عاشق قیافتون چون همیشه قشنگ تر و بهتر هست

آدم باید تمیز مرتب مهربون باشه قطعا زیبایی هم همه چیز و بهتر میکنه ولی همه چیز نیست