2777
2789
دوستان خوش گذشت خیلی خدانگهدار کلا خوش میکذره گاهی بپریم بهم خیلی حال داد دمتون گرم

وا

😅😅😅😅😅😅😅😅

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

هعی بسوزد زندان که سوخت جگرم🙂🤣

فارسی دارین اونجوری که میگین 

نمونه سوال خیلی حل کنین ارایه هارو کامل فول باشین 

معنی واژه 

شعر حفظی 

شاعرا و آثار 

سوالا سالهای گذشته رو حل کنین 

اگه وقت دارین فرمول بیست کار کنین عالیه

و اینکه مال ما خود کتاب بود کتابو بجویین نمرتون عالی میشه

موفق باشینننن

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تجربه جالبی بود، نظرات احساسی جالبی هم دریافت کردم، اگر کسی فکر می‌کنه که میتونه یه انتقاد درست به ساختار صحبتم داشته باشه، خوشحال میشم در جواب همین نظر بنویسه، و اگرم احساس تنفر یا خشمی داره میتونه خالی کنه، اگرم اهل بحثه میتونه پیام بده، درنهایت امیدوارم همتون موفق، قوی تر از همیشه و سربلند باشید✅️

مرسی عشقم

قربونت 

من زخم خورده ام متاسفانه😭🤣

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

پذیرش ضعف و ضعیف بودن خودش مهم ترین انگیزه برای تغییره، حرفای انگیزشی دیگه شبیه یه مسکن موقتیه که مش ...

چه ربطی به ضعیف بودن داره نهایی تاثیر صد در صد تو کنکور داره و نهایت اینده طرف مقابل😑

تجربه جالبی بود، نظرات احساسی جالبی هم دریافت کردم، اگر کسی فکر می‌کنه که میتونه یه انتقاد درست به س ...

بچه ۱۸ ساله نباید اینقدر فشار باشه روش.

نباید تو ۱۷ و ۱۸ سالگی واسه آینده‌ش اینقدر اذیت بشه. هرکسی باشه وقتی بدونه اگه صبح تا شب هم درس بخونه نمی‌تونه باز نمره‌ای بگیره که آینده‌ش ثبات داشته باشه و کل زندگیش حداقل  از نظر خودش بسته‌ست به یه امتحان دینی و ادبیات؛ کم می‌آره. سوالا سال به سال سخت‌تر. پاسخ‌نامه‌ها انگار از فضا اومده‌. معلما درس رو درست درس نمی‌دن. حجم مطالب زیاده.

رقابت وحشتناکه. 

اشتباه یه سیستم رو نباید تقصیر ضعف کسی انداخت. بچه ۱۸ ساله اصلا نباید قوی باشه.

.She's somebody , not some body.  

ادبیاتتتتتتتتتتتتتتت

دینیییییی😑

دیگه آنقدر دینی خوندم حس میکنم مرجع تقلیدم😂😎

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان:) یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

بچه ۱۸ ساله نباید اینقدر فشار باشه روش.نباید تو ۱۷ و ۱۸ سالگی واسه آینده‌ش اینقدر اذیت بشه. هرکسی با ...

اول اینکه ممنونم که نظرتونو محترمانه و بدون دخالت احساسات شخصی بیان کردید، سوالم اینه که، کی تعیین کرده که نباید نوجوونی توی این سن سختی بکشه؟ کسی که تعیینش کرده گفته باید کِی سخته بکشه؟ 20? 21? یا چی؟ اگرم فرض کنیم نوجوون ۱۷ یا ۱۸ ساله بر اساس قانون شما نباید سختی بکشه، متاسفانه فعلا همینه که هست، پس اولویت با افزایش استقامت و تمرین ذهن برای چالش هاست، از سمتی اتفاقا وجود چالش ها و سختی های متعدد توی این سن، ذهن مارو برای رو در رویی با چالشای بزرگتر و سخت تر آینده تمرین میده.

بطور کلی از بُعد منطقی بهش نگاه کنیم، نسبت به نظام و روند پول - کار - رفاه نسبی، نوجوونا باید از همین سن این سختی و چالش هارو تجربه کنن

اول اینکه ممنونم که نظرتونو محترمانه و بدون دخالت احساسات شخصی بیان کردید، سوالم اینه که، کی تعیین ک ...

این حجم از سختی صرفا باعث آسیب و استرس بیش‌ از حد می‌شه. نظر شخصی من اینه نه چون سیستم فلان چیز رو می‌خواد؛ ما نباید فلان چیز رو انجام بدیم لزوما و فلان چیز درست نیست همیشه. و نه. سختی و استرس زیاد ما رو قوی‌تر نمی‌کنه فرسوده‌تر می‌کنه.

من مایل به ادامه این بحث تو این تاپیک نیستم چون اذیت می‌شن.

اگه شما دوست داری درخواست بده.🤷‍♀️

.She's somebody , not some body.