2777
2789
من اشتباهی مرتکب نشدم، بطور منطقی بگید اشتباهات من چی بوده، اگر اشتباهی بوده حتما عذرخواهی میکنم.

اشتباه شما اینه که جایی که ازت نخواستن نظر می‌دی و نقد می‌کنی. حالا گیرم نقدتم درست باشه که نیست؛

آب خوبه ولی اینکه یکی رو بگیری به‌زور بهش آب بدی می‌شه شکنجه.

.She's somebody , not some body.  

هیچی یه کلاس یازدهمی که فکر میکنه خیلی میفهمه و موهاشو در باب حیات سفید کرده و تبدیل به پیر و مرشدی ...

ای بابا چه حوصله ای دارین ب ولا 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا همینطوره

برو ببینم آخرش چی میشی 

اینایی که ادعا دارن آخرش خودشون از همه بدترن 

دوتا کلیپ انگیزشی می‌بینید فکر میکنید خیلی می‌فهمید 

وقتی هنوز درک اینو نداری که وقتی یکی خستس بالای منبر نری الکی از ذهنیت قوی حرف نزن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

هیچی یه کلاس یازدهمی که فکر میکنه خیلی میفهمه و موهاشو در باب حیات سفید کرده و تبدیل به پیر و مرشدی ...

چقدر فارسی خوندی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

برو ببینم آخرش چی میشی اینایی که ادعا دارن آخرش خودشون از همه بدترن دوتا کلیپ انگیزشی می‌بینید فکر م ...

دقیقا 

آقا هر مرحله ای از زندگی سختههههه سخت تموم 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

ما اومدیم به هم سنامون یه چس بازی در بیاریم یقمونو چسبیدن ول نمیکنن هزار تا دردسر دیگه فردا پشت در م ...

درک میکنم حق دارین 

من خودم موهام رییییختتتتتت 

هیچی والا کباب غازو تموم کردم خودمم باهاش تموم شدم الان دیدم از ۱۸ درس فقط یکیش که به اندازه ده درسه ...

🤣🤣

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶