2777
2789
منم دبیرستانی ام، یه ذره هم که شده از محیط امنتون خارج بشید و حداقل یدونه نظر متفاوت بشنوید، بزارید ...

بابا حضرات من نخوام نقد بشم باید کیو ببینم ؟ بابا ترا به قرآن منو نقد نکنیو موعظه نکنید پند ندید بابا مردم از بس ملت خواستن تغییرم بدن و تبدیلم کنن به اونچیزی که فکر میکنن درسته من اصلا نمیخوام از دایره امنم خارج بشه تو این دایره خوش و خرمم کسی هم نمیتونه با اردنگی بیرونم کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دبیرستانی ام، یه ذره هم که شده از محیط امنتون خارج بشید و حداقل یدونه نظر متفاوت بشنوید، بزارید ...

کی گفته ما ضعیف هستیم؟

ذهن چرت شما میگه ما ضعیقیم و اینده نداریم و این حقیقت های چرت

وگرنه ما خیلی هم قوی هستیم و داریم تلاش میکنیم .. از کدوم منطقه امن خارج شیم؟

انقدر چرت میگی خودت قاطی کردی 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نه ممنوع نیست اینجاشما هم برو تو بقیه تاپیک ها مثلا طرف میگه شوهرم کمکم نمیکنه براش بنویس شوهر خوبی ...

عادت کردن به بدبخت نمایی و ضعیف نمایی و فقط به درد تایپک خواهرشوهر مادرشوهر میخورن حرفی ندارم واقعا

خانوم عزیز ما نشستیم دور هم چصناله میکنیم ولمون کن ب درد خودمون بمیریم

تورو خدا برو تاپیک آخرم ببین بهم چی گفتن من فهمیدم این جماعت مشکل دارن 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

فاعک....کاش یذره سنت بالا بود میگفتم اوکیه سنش بالاس ولش کن ...داداش تو دبیرستان ایی چرا حال و وضعت ...

یازدهمه😐

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من کلا با نقد و انتقاد پذیری مخالفم✋دلیلی نداره من به خودم اجازه بدم رفتار بقیه رو نقد کنم و ایراد ب ...

اینم نوعی نقده، چه فرقی داره؟ فقط فرقش اینه که این منشا از اعتقاد دینی شما میگیره. 

ما نمیخوایم از محیط امن مون خارج شیم ربطش به شما چیه؟

بذار ب درد خودمون بمیریم 😐😐😐 فردا امتحان داری برو بشین بخون 

کی گفته ما ضعیف هستیم؟ذهن چرت شما میگه ما ضعیقیم و اینده نداریم و این حقیقت های چرتوگرنه ما خیلی هم ...

نمیفهمن دیگه زمانی که یه شخص نمیتونه یه مطلبی رو ببینه و اگر مخالف بود نگذره من هیچ نصحیت و حرفی که میزنه رو جدی نمیگیرم اگه میتونه برای خودش تصمیم بگیره