2777
2789
من کلا با نقد و انتقاد پذیری مخالفم✋دلیلی نداره من به خودم اجازه بدم رفتار بقیه رو نقد کنم و ایراد ب ...

کار شما درسته...

چی بگم والا ما که نمیتونیم دیگران و تغییر بدیم

و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...

اینجا قانونی تحت عنوان ممنوع بودن اظهار دیدگاه شخصی و انتقاد مطرح نشده، پس ما آزادیم عقاید یا افکار ...

نه ممنوع نیست اینجا

شما هم برو تو بقیه تاپیک ها مثلا طرف میگه شوهرم کمکم نمیکنه براش بنویس شوهر خوبی نداری و دوستت نداره اینطوری واقعیتو گفتی دیگه برو  برو واقعیت بیان کن ... مسخره 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بر چه اساسی به من برچسب خوددرگیری میزنید؟ من صرفا یه حقیقت بر اساس تاپیک شما درموردت گفتم، اما ش ...

خسته شدیم از این جماعت که فکر میکنن چیز خاصین و بقیه در مقابلشون حقیرن مشکلات بقیه رو کوچیک میدونن و حرف هایی میزنن که منطق جامعه ی نوجوان رو نداره بعد هم میرن تو فاز اینکه من چیزی نگفتم درحالی که شما به ما برچسب ضعیف بودن می‌زنید و از گفتن اینکه خود درگیری دارین ناراحت میشید آدم های عجیبی هستید و درکی از درد و دل های مسخره ی من چقدر بدبختم ندارید نمیدونم دیگه درموردتون چی بگم که هرچی بگم کم گفتم

دوست عزیز چار تا بچه دبیرستانی دور هم جمع شدن دارن درد و دل میکنن والا همیشه نیازی نیست موعظه کنی دی ...

منم دبیرستانی ام، یه ذره هم که شده از محیط امنتون خارج بشید و حداقل یدونه نظر متفاوت بشنوید، بزارید حداقل یه نفر نقدتون کنه، عملا فقط نقصای همدیگه رو توجیه می‌کنید با این اصلطلاحا درد و دلتون

خانم شما فرق بین ویژگی های اکتسابی و غیراکتسابی رو بلد نیستید🤝زشت بودن یا عدم تناسب چهره انسان یه و ...

اینکه ادما کم میارن و توان ندارن بخاطر شرایطشون هست و دست خودشون نیست وگرنه مرض ندارن برا امتحان و این چیزا گریه کنن و ناراحت باشن شما هم دیگه ریپلای نکن من باهات حرفی ندارم

برو تو بقیه تاپیک ها حقیقت بیان کن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اینجا قانونی تحت عنوان ممنوع بودن اظهار دیدگاه شخصی و انتقاد مطرح نشده، پس ما آزادیم عقاید یا افکار ...

شما هیچ درکی از نسل نوجوان ندارید و من هم اگر تا فردای صبح امتحان خودم براتون توضیح بدم چون از نسل ما نیستید درکی از این موضوع ندارید 

خسته شدیم از این جماعت که فکر میکنن چیز خاصین و بقیه در مقابلشون حقیرن مشکلات بقیه رو کوچیک میدونن و ...

من نگفتم شما حقیر و کوچک هستید، هدف من صرفا انتقاد از ضعف شما بود برای پیشرفتتون.

و خب اصلا احساساتتون اجازه نمیده اینو بپذیرید، باشه، حق با شماست.

خسته شدیم از این جماعت که فکر میکنن چیز خاصین و بقیه در مقابلشون حقیرن مشکلات بقیه رو کوچیک میدونن و ...

👏👏

منم دبیرستانی ام، یه ذره هم که شده از محیط امنتون خارج بشید و حداقل یدونه نظر متفاوت بشنوید، بزارید ...

فاعک....کاش یذره سنت بالا بود میگفتم اوکیه سنش بالاس ولش کن ...داداش تو دبیرستان ایی چرا حال و وضعت اینه الان تو باید دنیا ب پشمت باشه این گنده گوز بازیا چیه ع خودت درمیاری مثل سیاستمدارا حرف میزنی ول کن بابا

شما هیچ درکی از نسل نوجوان ندارید و من هم اگر تا فردای صبح امتحان خودم براتون توضیح بدم چون از نسل م ...

من دقیقا از نسل نوجوانم دوست عزیز، یازدهمم و فردا امتحان دینی دارم.