من هیچ مشکلی با شما ندارم، من صرفا یه حقیقت درمورد بیان این تاپیک گفتم دوست عزیز
اگر کسی زشت باشه میری بهش بگی زشت؟
خب حقیقته دیگه برو بگو بهش😐😐حقیقت همیشه نباید بیان کرد
فاز روانشناسی نگیز
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
خانوم عزیز ما نشستیم دور هم چصناله میکنیم ولمون کن ب درد خودمون بمیریم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ترکیدمممم دختررررر
چقدر فارسی خوندی ؟
برا چی شما باید در مورد بقیه نقد کنی؟؟ بیخود کردی که بچها رو با نقد مسخره ات ناامید میکنی و انرژی م ...
اینجا قانونی تحت عنوان ممنوع بودن اظهار دیدگاه شخصی و انتقاد مطرح نشده، پس ما آزادیم عقاید یا افکار یا بیانات هم رو نقد کنیم، حقیقتی که من گفتم از صد تا صحبت انگیزشی سطحی میتونه مفید تر باشه، الانم توضیح بدید که بر چه اساسی نقد من مسخرهست؟ من گوش میدم حتما
یه فکت دیگه، شما الان نظر منو نقد کردید، دیدید چیز بدی هم نیست؟ انقدر گارد گرفتن و احساسی بازی برای چیه؟
بابا ملت شما چرا هی میخواید حقیقت رو به دیگران بفهمونید ؟ بابا بزارید خودشون اگه حقیقتی هست بفهمنش یه مشت عاقل اندر سفیه دور هم جمع شدیم داریم برای هم حقیقت تعریف میکنیم
نه الان میگن من رکم! ببین به نظر من ادم حرفش و بزنه خوبه ولی نه این که باعث بی احترامی بشه به قولی ر ...
من کلا با نقد و انتقاد پذیری مخالفم✋
دلیلی نداره من به خودم اجازه بدم رفتار بقیه رو نقد کنم و ایراد بگیرم
خصوصا مثل ایشون ....
در بعضی موارد یکی داره یه کار خیلی غلطی میکنه باعث اسیب به خودش و اجتماع میشه اونوقت میگم ..
اینجا قانونی تحت عنوان ممنوع بودن اظهار دیدگاه شخصی و انتقاد مطرح نشده، پس ما آزادیم عقاید یا افکار ...
دوست عزیز چار تا بچه دبیرستانی دور هم جمع شدن دارن درد و دل میکنن والا همیشه نیازی نیست موعظه کنی دیگرانو انقدر هم عقل کل بازی درنیار خواهشا بزار دردودلشون رو کنن
اگر کسی زشت باشه میری بهش بگی زشت؟خب حقیقته دیگه برو بگو بهش😐😐حقیقت همیشه نباید بیان کردفاز روانشن ...
خانم شما فرق بین ویژگی های اکتسابی و غیراکتسابی رو بلد نیستید🤝
زشت بودن یا عدم تناسب چهره انسان یه ویژگی غیراکتسابیه که اون انسان نقشی در کسبش نداشته، پس هیچوقت تمسخر یا بیانش قابل قبول نیست، ولی ضعیف بودن و کمبود استقامت یک ویژگی شخصیتی تغییر پذیر و اکتسابیه و دوستان من باید سعی کنن خودشونو قوی تر و محکم تر کنن.