بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
من تازه میخواستم شروع کنم تاپیک قبلم هست یه بیشعور اعصابم خورد کرد
ولش کن برو بخون موفق باشی
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
منم موندم با این خود درگیری که تو داری و باید برای هرچیزی نظر بدی چطور میخوای زندگی کنی
شما بر چه اساسی به من برچسب خوددرگیری میزنید؟ من صرفا یه حقیقت بر اساس تاپیک شما درموردت گفتم، اما شما صرفا به علت موضع گیری احساسی به من برچسب میزنی، این یکی از غیرحرفه ای ترین رفتاراییه که دیدم، که نشون دهنده عدم توان پذیرش نقد و عدم توانایی کنترل احساساته.
شما هم میتونی به جای این همه انرژی منفی دادن و عاقل اند سفیه رفتار کردن یکم انرژی انگیزه بدی به ملت
پذیرش ضعف و ضعیف بودن خودش مهم ترین انگیزه برای تغییره، حرفای انگیزشی دیگه شبیه یه مسکن موقتیه که مشکل رو اساسا حل نمیکنه.
بریزید دور این انرژی منفی و اینارو، حقیقت همیشه قرار نیست خوشایند باشه، انرژی مثبت شده یه مفهوم برای پوشندن درد حاصل از نقص ها و مشکلاتی که باید از ریشه حلشون کنیم!
شما بر چه اساسی به من برچسب خوددرگیری میزنید؟ من صرفا یه حقیقت بر اساس تاپیک شما درموردت گفتم، اما ش ...
برا چی شما باید در مورد بقیه نقد کنی؟؟
بیخود کردی که بچها رو با نقد مسخره ات ناامید میکنی و انرژی منفی میدی برا اینده شون
کی بهت گفته باید نقد کنی اصلا؟
اره ما نقد پذبر نیستیم شما حرف نزن