2777
2789
خب که چی? یعنی میخوای بگی زندگی شما هم غر زدن سر چیزای آسون و استقامت کم و ضعیف بودنه? خیلیم خوب✅️

منم موندم با این خود درگیری که تو داری و باید برای هرچیزی نظر بدی چطور میخوای زندگی کنی

صد درصد که هرکی زندگی خودشو میکنه و هرکی رو تو قبر خودش میزارن!

من نمیدونم چه مشکلی با ماها دارن توی تاپیک قبل منم یه آقایی بهم توهین کرد

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم دارم تموم میشم😂🥲

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم))) یه دختری ام که خیلی سختی کشیده ولی حامی بقیه هست...:))💔🥲

من موندم شما ها با این استقامت کم و ذهنیت ضعیف، چطور قراره تحصیلات دانشگاه رو تموم و یه شغل واقعی رو ...

شما هم میتونی به جای این همه انرژی منفی دادن و عاقل اند سفیه رفتار کردن یکم انرژی انگیزه بدی به ملت 

ادبیات شروع کردی؟

نو

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من تازه میخواستم شروع کنم تاپیک قبلم هست یه بیشعور اعصابم خورد کرد

ولش کن برو بخون موفق باشی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

منم موندم با این خود درگیری که تو داری و باید برای هرچیزی نظر بدی چطور میخوای زندگی کنی

شما بر چه اساسی به من برچسب خوددرگیری میزنید؟ من صرفا یه حقیقت بر اساس تاپیک شما درموردت گفتم، اما شما صرفا به علت موضع گیری احساسی به من برچسب میزنی، این یکی از غیرحرفه ای ترین رفتاراییه که دیدم، که نشون دهنده عدم توان پذیرش نقد و عدم توانایی کنترل احساساته.

شما هم میتونی به جای این همه انرژی منفی دادن و عاقل اند سفیه رفتار کردن یکم انرژی انگیزه بدی به ملت

پذیرش ضعف و ضعیف بودن خودش مهم ترین انگیزه برای تغییره، حرفای انگیزشی دیگه شبیه یه مسکن موقتیه که مشکل رو اساسا حل نمیکنه.

بریزید دور این انرژی منفی و اینارو، حقیقت همیشه قرار نیست خوشایند باشه، انرژی مثبت شده یه مفهوم برای پوشندن درد حاصل از نقص ها و مشکلاتی که باید از ریشه حلشون کنیم!

شما بر چه اساسی به من برچسب خوددرگیری میزنید؟ من صرفا یه حقیقت بر اساس تاپیک شما درموردت گفتم، اما ش ...

برا چی شما باید در مورد بقیه نقد کنی؟؟ 

بیخود  کردی که بچها رو با نقد مسخره ات ناامید میکنی و انرژی منفی میدی برا اینده شون

کی بهت گفته باید نقد کنی اصلا؟

اره ما نقد پذبر نیستیم شما حرف نزن