2777
2789

دوست یازدهمی عزیز همه چی از دور قشنگه ما دایره امن نداریم کل زندگی توی پایه دوازدهم خودش نقد هست دیگه نیازی نداره همین که میخوایم بیایم یه دوتا ناله هم بکنیم تو بیای اینجوری بگی باور کن توی سال کنکور اونقدری نقد میشیم که دیگه دایرع امن نداشته باشبم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

پذیرش ضعف و ضعیف بودن خودش مهم ترین انگیزه برای تغییره، حرفای انگیزشی دیگه شبیه یه مسکن موقتیه که مش ...

نقد جایی خوبه که  از آدم نقد بخوان دوست عزیز.

تقصیر این بچه‌ها نیست آخه‌ 

هیچ آدمی تو ۱۷_۱۸ سالگی نباید اینقدر فشار روش باشه

.She's somebody , not some body.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من موندم شما ها با این استقامت کم و ذهنیت ضعیف، چطور قراره تحصیلات دانشگاه رو تموم و یه شغل واقعی رو ...

ما رفتیم کنار که شما با ذهنیت قویتون بفرمایین دانشگاه برین و شغل پیدا کنید 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اینم نوعی نقده، چه فرقی داره؟ فقط فرقش اینه که این منشا از اعتقاد دینی شما میگیره.

شما هم هر وقت کسی لبه پرتگاه بود برو بگو نپر میوفتی 

ولی وقتی کسی داره گریه میکنه میزنه تو سرش باید دلداری بدی نه اینکه بگی تو ضعیفی و بدون اینده و چرت و پرت

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ما نمیخوایم از محیط امن مون خارج شیم ربطش به شما چیه؟بذار ب درد خودمون بمیریم 😐😐😐 فردا امتحان دار ...

بله خارج نشید، مگه من الان دارم شکنجه تون میدم؟ صرفا یه چیزی گفتم و آزادید بهش فکر نکنید، مشکلی نیست

دوست یازدهمی عزیز همه چی از دور قشنگه ما دایره امن نداریم کل زندگی توی پایه دوازدهم خودش نقد هست دیگ ...

گریم گرفت💔💔💔🥲🥲🥲

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

گریم گرفت💔💔💔🥲🥲🥲

یه سایت میومدم که دلمو خالی کنم 

اون از تاپیک خودم ابنم ازین 

تراپیست جماعت اومده میگه ده میشی واقعا قلبمو شکوند

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد