2777
2789
عنوان

ظرفشویی بوش یا پاکشوما

380 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

لطفا کمک کنید توی دوراهی سختی گیر کردم🙂

من میخواستم برای جهیزیهم ظرفشویی پاکشوما بگیرم چون به نسبت قیمتش کیفیت خوبی داره ولی یه فروشنده بهم گفت با همین قیمت بوش سری۴ مونتاژ ترکیه بگیرم خیلی بهتره!!

بنظر شما کدوم بهتره؟بوش خدمات پس از فروش داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفشویی کلا مثل هم هستن فرقی ندارن  فقط باید قرص و شوینده اصل بریزی من هم کارایی بوش رو دیدم هم پاکشوما فرقی نداشت 

باید اول بپرسی خدمات پس از فروش یا گارانتی داره بوش 

وگرنه پاکشوما هم گارانتی داره هم نصب رایگان 

هر مدل ک خودت د وست داشتی بگیر

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یعنی همین قیمته از لحاظ کیفیت اگه همین قیمته که اصلا فکر نکن بهتره فروشنده ها رو ولشون کن ، مگه اینک ...

بوش مگه چیکار میکنه دیگه کلا الان برند بازی شده  وگرنه فرقی نداشت با پاکشوما 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یعنی همین قیمته از لحاظ کیفیت اگه همین قیمته که اصلا فکر نکن بهتره فروشنده ها رو ولشون کن ، مگه اینک ...

تقریبا ۷ تومن اختلاف قیمت داره فقط…

شما میگی بوش بهتره؟حتی اگه سری قدیمی باشه؟

ظرفشویی کلا مثل هم هستن فرقی ندارن فقط باید قرص و شوینده اصل بریزی من هم کارایی بوش رو دیدم هم پاکش ...

بوش رو با سه سال گارانتی گفته

شما که حالا کارکرد جفتش رو دیدی کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟بوش قدیم یا پاکشوما جدید؟

تقریبا ۷ تومن اختلاف قیمت داره فقط…شما میگی بوش بهتره؟حتی اگه سری قدیمی باشه؟

من گفتم مثل همه کیفیتاش مگه اینکه بخوای رو جهیزیت مثلا بگن بوش خریده بهتره  ۷ تومن اختلاف قیمته پس همون پاکشوما رو بخر ، ماشین لباسشویی پاکشوما رو مادرم ۱۵ ساله داره با ماشین الجی من هیچ فرقی نداره ،

بوش رو با سه سال گارانتی گفتهشما که حالا کارکرد جفتش رو دیدی کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟بوش قدیم یا پاکش ...

اخه کارکرد جفتشون یکیه بوش گرونتره میتونی پاکشوما بخری پولت میمونه عزیزم 

من نمی خوام مرددت کنم باز تصمیم نهایی با شماست 

بوش اگه اصل باشه ک خوبه الان فیک زیاد شده 

بوش رو با سه سال گارانتی گفتهشما که حالا کارکرد جفتش رو دیدی کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟بوش قدیم یا پاکش ...

در ضمن بهترین مدل بوش سری ۸ هست ک ۶۰ یا ۷۰ تومنه  اینم در نظر بگیر

من گفتم مثل همه کیفیتاش مگه اینکه بخوای رو جهیزیت مثلا بگن بوش خریده بهتره ۷ تومن اختلاف قیمته پس ه ...

اره مادر خودمم پاکشوما داره راضیه…باشه پس احتمالا همون پاکشوما بخرم مرسی عزیزم🩷

اخه کارکرد جفتشون یکیه بوش گرونتره میتونی پاکشوما بخری پولت میمونه عزیزم من نمی خوام مرددت کنم باز ت ...

همون دیگه نمی‌دونم فیک و اصلش کدومه

ولی احتمالا همون پاکشوما بخرم مرسی عزیزم بابت راهنماییت🩷