2777
2789

شما باشید کدوم انجام میدید؟

برادرم 19 سالش

1.به نظرتون چشمش عمل کنیم بره استخدام نظ.ام بشه

2.بفرستیمش کار آزاد؟الان بگید کار آزاد چی خوبه؟

۳.یا بفرستیم کنکور بخونه؟

۴.کارت معافیت پزشکی میتونه بگیره اما دیگه باید بره کار آزادچون بامعافیت پزشکی کار نمیدن

5.چشمش عمل کنیم بره خدمت چطور؟

یه سوال دیگم داشتم الان با معافیت پزشکی خیلی جاها استخدام نمیکنند به نظرتون گرفتن معافیت پزشکی خوبه؟

ویژگی اخلاقی: درون گرا-نمیخنده هم اصلا

دیپلم پارسال گرفته

معدل کل دیپلمش ۱۸ و خورده

معدل کتبی نهاییش ۱۱ یا دوازده و خورده ای

ریاضیش از معلم همیشه ۲۰ میگرفت فیزیک۱۶-۱۷ شیمی 17-18

زیستش افتضاح ۱۰ شده

اینا نمره هایی بوده که از معلمش گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظام افتضاحه . من پدرم نظامیه امروز سرهنگ تمام شد ولی هیچی دستمونو نگرفت . اینهمه داغون شد مجروح شد اسیب دید تو ماموریتا . الان از زور نداری بعد 25 سال باید بریم کیش زندگی کنیم 5 سال تا به بابام بازنشستگی بدن . تروخدا این ظلمو در حقش نکنید

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

حقوق کمه عزیزم؟

نسبت به زحمتی که میکشن خیلی کمه خیلی . برا یه خانواده ی 5 نفره کمه . بابام همش ماموریته همش زخمی و تیر خورده و چاقو خوردس . مستاجریم . یه پژو داریم . هیچ طلایی هیچ دلاری هیچ سرمایه ای نداریم هیچی . عصرا اسنپ کار میکنه . با اینکه خرجی نداریم عملا ما . چون یکم زیادی من و مامانم قناعت کاریم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

از کجا بفهمم عرصه داره؟

تراشکاری یاد بگیره حقوقش خیلی بهتر از نظامه

دستگاهای تراشکاری خیلی گرونه🥲

میدونم ولی تو مغازه ی کسی فعلا دستیار شه یا براش کار کنه . بعدا به جای بهتری میرسه تا اینکه وارد نظام شه 

میدونم ولی تو مغازه ی کسی فعلا دستیار شه یا براش کار کنه . بعدا به جای بهتری میرسه تا اینکه وارد نظا ...

ممنون

میتونم سوال بپرسم؟

چشمش عمل کنه

دندونم یه ۷-۸تا پرکرده عزیزم

کمرش هم شاید عمل کردیم مشکل داره؟

گزینش ردش میکنه؟

ممنونمیتونم سوال بپرسم؟چشمش عمل کنهدندونم یه ۷-۸تا پرکرده عزیزمکمرش هم شاید عمل کردیم مشکل داره؟گزین ...

والا نمیدونم اینو . بزار بابام از سرکار بیاد ازش میپرسم برات