2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه رو از پوشک گرفتید

155 بازدید | 26 پست

مخم دیگه تاب برداشته 

دو سال و یه ماهش بود دیدم شب تا صب خشکه گفتم آمادست نمیذاش پوشک کنم جداش کردم اوایلش خوب بود اما بعدش دیگه نگفت و نیومد با استیکر و حتی شکلات 

دوماه پیش دوباره پوشک کردم در نهایت گفتم عیده آبروم میره تو مهمونی 

الان ۳۰ماهشه دو روزه بازش کردم هر یک ساعت بردمش 

تا بگم بریم دسشویی با عروسکت درجا خیس میکنه شورت آموزشی هم پاش نمیکنه 

خودمم تا میگم مامان جیش داره بدوئه بره درجا یادش میاد خودشو خیس میکنه الانم ک باز مقاومت کرد نیومد 

چیکار کنم 

وای مادر شوهرم‌منو هعی تحت فشار میزاره بگیر بگیر . هپون عید ک دوباره پوشک کردی بنظرم خراب کرده  پسر یا دختر؟

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا هوا سرد نیست تو خونه کلا شلوار پاش نکن، توالت فرنگی مخصوص بچه هم بذار دم دست و تو دیدش، زود به زود ببر و هربار تایید و تشویقش کن تا ملکه ذهنش بشه، 

بعد از فرنگی بچه، ببرش دستشویی

حالا بچه من روزا میگه شبا مای بیبیش میکنم نمیدونم چیکار کنم تا صب خییییلی جیش میکنه

اشکال نداره اون تکامل بدنشه اون رو نمیشه آموزش داد باید وقتش برسه 

پسر من از زمانی ک دوباره پوشکش کردم شبا هم جیش میکنه 

بدجور درموندم 

اصلا دیگه انرژی ندارم حتی پارک ببرمش روحم خسته شده سر این جریان

پسر من آمادگی نداشت سه سال و سه ماهگی گرفتم هی پوشک نکن هی باز بزار بزار بزرگتر بشه 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
حالا بچه من روزا میگه شبا مای بیبیش میکنم نمیدونم چیکار کنم تا صب خییییلی جیش میکنه

شبا بهش سردیجات مثل هندوانه و..  نده و قبل خواب بهش دمنوش نبات و نعنایی گرمی بده، فاصله کم  قبل از خوابش حتما جیش کنه، اگر محیط براش سرده لباس مناسب بپوشون که تو خواب سردش نشه

وای مادر شوهرم‌منو هعی تحت فشار میزاره بگیر بگیر . هپون عید ک دوباره پوشک کردی بنظرم خراب کرده پسر ...

داشتم میبرمش خونه مادرشوهرم راه دور نمیشد هم نریم گفتم داستان میشه خونه هاشون رو ب گند میکشید

تا هوا سرد نیست تو خونه کلا شلوار پاش نکن، توالت فرنگی مخصوص بچه هم بذار دم دست و تو دیدش، زود به زو ...

داره اما استفاده نمیکرد 

ینی بیارم تو خونه بذارم بعدش دیگه دسشویی نیاد چی 

خیلی لجبازه 

شبا بهش سردیجات مثل هندوانه و.. نده و قبل خواب بهش دمنوش نبات و نعنایی گرمی بده، فاصله کم قبل از خ ...

ممنونم عزیزم امتحان میکنم..میوه اینچیزا نمیخوره فقط سیب فقط اب زیاد میخوره ۲۱ماهس

پسر من آمادگی نداشت سه سال و سه ماهگی گرفتم هی پوشک نکن هی باز بزار بزار بزرگتر بشه

از کجا متوجه شدید آمادگی نداره؟پسر من دو روز با عروسکاش و ادا و شکلک اومد اونم خودش نگفت جیش داره خودم بردم الان دیگه عادی شد باز نمیاد 

میگم دیگه گند کشیده خونمو دیگه پوشک نکنم شاید یاد بگیره 

از طرفی هم میگم فشار نیاد بهش

از کجا متوجه شدید آمادگی نداره؟پسر من دو روز با عروسکاش و ادا و شکلک اومد اونم خودش نگفت جیش داره خو ...

چون بخاطر فشار و حرف اطرافیان ۲سال و نیمی خواستم بگیرم دیدم تمام زندگیم نابود شد گوشامو بستم و پوشک کردم

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده