2777
2789
عنوان

پول برای ادم میمونه یا خانواده

109 بازدید | 19 پست

یه خانوم حدودا ۶۰ ساله خیلی پولداره .

ارث خواهر برادرای کوچیکترشو بالا کشیده .

از اون طرف هم پسراش جوون بودن کار میکردن و مادره میگفت شما خرج میکنید بدید من براتون پس انداز کنم ، پسرا هم پولاشونو میدادن به مادره و وقتی به پولشون نیاز داشتن مادره پس نداد .

الان زنه هشت تا خونه داره کلی زمین و یه عالمه طلا و چند تا ماشین لاکچری داره ولی بچه هاش و خواهر برادراش همه باهاش قطع رابطه ن و معتقده که تو پیری هیچی نه خواهر نه برادر نه بچه هیچی به جز پول به داد ادم نمیرسه .

به نظر شما ادم یه پولدار بی کس باشه بهتره

یا یه بی پول که خانواده و عزیزانی داره که عاشقشن؟

البته این خانم معتقده که بچه ها و خواهر برادراش بی معرفت بودن که به خاطر پول با خواهر و مادرشون قهر کردن و اگه حقشونم بهشون میداد اون بچه ها و خواهر و برادر بازم بی معرفت بودن .

تعداد رای : 7
نظرسنجی
پول
2
28%
خانواده
5
71%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولی که پولش واقعا مال خودت باشه😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پولرفیق ابدیت پول توی جیبته

خب الان این خانومی که من گفتم ۶۰ سالشه پول خواهر برادر و بچه هاش رو خورده ، اگه ۹۰ ساله بشه و ناتوان و بیمار . و با پولاش پرستار بگیره اگه اون پرستار ادمه بدی باشه و بزنه این خانومو ناکار کنه و زجرش بده تا پول بیشتری بگیره اینجا پول به درد میخوره؟

یا ادمای خوب اطرافمون؟

ایشون دزده عزیزم معرفت چیه ؟

دزده و پرو هم هست 

تازه طلبکاره که بزرگتر احترام داره .

نباید با بزرگتر قهر کرد 😂😂

بزرگتر هر کاری هم کنه کوچیکتر باز باید بره دستبوسی 😂

نه به این شوری دیگه ...پول و خانواده هردو خوبن وگرنه باید با پولش خانواده بخره مینونه مگه

دقیقااا 

من خودمم عاشقه پولم . ولی پول بدون داشتنه ادم امن نه . دوس دارم ادمای امنم و پول رو با هم داشته باشم وگرنه اگه مجبور باشم یکی رو انتخاب کنم اون ادمای امن رو انتخاب میکنم

البته اگه خانواده ای بد باشن ـ

معتاد باشن بچه رو بذارن سر راه خب معلومه که پول بهتر از همچین پدر مادریه، ولی پدر مادری که همه کار برات میکنن و جونشونو برات میدن با هیچ پولی با هیچ پولی نمیشه عوض کرد