2777
2789
عنوان

پول برای ادم میمونه یا خانواده

109 بازدید | 19 پست

یه خانوم حدودا ۶۰ ساله خیلی پولداره .

ارث خواهر برادرای کوچیکترشو بالا کشیده .

از اون طرف هم پسراش جوون بودن کار میکردن و مادره میگفت شما خرج میکنید بدید من براتون پس انداز کنم ، پسرا هم پولاشونو میدادن به مادره و وقتی به پولشون نیاز داشتن مادره پس نداد .

الان زنه هشت تا خونه داره کلی زمین و یه عالمه طلا و چند تا ماشین لاکچری داره ولی بچه هاش و خواهر برادراش همه باهاش قطع رابطه ن و معتقده که تو پیری هیچی نه خواهر نه برادر نه بچه هیچی به جز پول به داد ادم نمیرسه .

به نظر شما ادم یه پولدار بی کس باشه بهتره

یا یه بی پول که خانواده و عزیزانی داره که عاشقشن؟

البته این خانم معتقده که بچه ها و خواهر برادراش بی معرفت بودن که به خاطر پول با خواهر و مادرشون قهر کردن و اگه حقشونم بهشون میداد اون بچه ها و خواهر و برادر بازم بی معرفت بودن .

تعداد رای : 7
نظرسنجی
پول
2
28%
خانواده
5
71%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولی که پولش واقعا مال خودت باشه😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پولرفیق ابدیت پول توی جیبته

خب الان این خانومی که من گفتم ۶۰ سالشه پول خواهر برادر و بچه هاش رو خورده ، اگه ۹۰ ساله بشه و ناتوان و بیمار . و با پولاش پرستار بگیره اگه اون پرستار ادمه بدی باشه و بزنه این خانومو ناکار کنه و زجرش بده تا پول بیشتری بگیره اینجا پول به درد میخوره؟

یا ادمای خوب اطرافمون؟

ایشون دزده عزیزم معرفت چیه ؟

دزده و پرو هم هست 

تازه طلبکاره که بزرگتر احترام داره .

نباید با بزرگتر قهر کرد 😂😂

بزرگتر هر کاری هم کنه کوچیکتر باز باید بره دستبوسی 😂

نه به این شوری دیگه ...پول و خانواده هردو خوبن وگرنه باید با پولش خانواده بخره مینونه مگه

دقیقااا 

من خودمم عاشقه پولم . ولی پول بدون داشتنه ادم امن نه . دوس دارم ادمای امنم و پول رو با هم داشته باشم وگرنه اگه مجبور باشم یکی رو انتخاب کنم اون ادمای امن رو انتخاب میکنم

البته اگه خانواده ای بد باشن ـ

معتاد باشن بچه رو بذارن سر راه خب معلومه که پول بهتر از همچین پدر مادریه، ولی پدر مادری که همه کار برات میکنن و جونشونو برات میدن با هیچ پولی با هیچ پولی نمیشه عوض کرد