2789
عنوان

همکارمرد

107 بازدید | 11 پست

درمحل کارم ب تازگی همکارمردمتاهلم زیادی ب من نزدیک میشه البته خودم مجردم برای مثال ازم سؤال های کاری میکنه فلان سرم مویانمی دونم این چیه یاممکنه برام بیاری یامیگه ازت سؤال های حرفه ای میکنم زیادی هم بهم لبخندمیزنه یامیگه تااین سؤال جواب بدی من سیگاربکشم وکبریت روشن میکنه ب نظرتون منظور خاصی ازین رفتاراداره یاازمن خوشش اومده؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد درصد مردای متاهل فقط به قصد سو استفاده نزدیک دخترای مجرد میشن اگه باهاش وارد رابطه بشی که هیچ اگر نه یه مدت باهاش گرم بگیری و باهاش دیگه سرد برخورد کنی میره پشت سرت حرف می‌زنه که این دختر خرابه و مشکل داره از همین ابتدا تحویلش نگیر خیلی رسمی باهاش صحبت کن و تایم‌های صحبتت رو کوتاه کن

صد درصد مردای متاهل فقط به قصد سو استفاده نزدیک دخترای مجرد میشن اگه باهاش وارد رابطه بشی که هیچ اگر ...

من کاملارسمی صحبت میکنم منتهاحس می‌کنم قصد داره بهم نزدیک بشه

من کاملارسمی صحبت میکنم منتهاحس می‌کنم قصد داره بهم نزدیک بشه

احتمالش خیلی زیاده .فاصله رو بیشتر کن واز صحبت کردن باهش فرار کن .

من مجرد بودم تجربه مشابه شما داشتم اینقدر بی محلی میکردم باز ول کن نبود از بس که هولن آشغالا 

خانمشم میشناختم فکر میکرد شوهرش خداس .خلاصه حواستو جمع کن خیلیییی اینا شرف ندارن

احتمالش خیلی زیاده .فاصله رو بیشتر کن واز صحبت کردن باهش فرار کن .من مجرد بودم تجربه مشابه شما داشتم ...

پس ب نظرشماقصدی ازنزدیک شدن ب من داره البته باهمکارای دیگه هم راحته تقریبا،امابامن ب تازگی اینطوره محیط کاری هم داروخانه هس

پس ب نظرشماقصدی ازنزدیک شدن ب من داره البته باهمکارای دیگه هم راحته تقریبا،امابامن ب تازگی اینطوره م ...

حدس میزدم داروخانه باشه .

احتیاط شرط عقله . همیشه در این موارد بدبین باش مگر اینکه عکسش ثابت بشه و اصولاً مردهای متاهل خیلی هول‌تر از مردهای مجرد هستند همیشه و همیشه فاصله رو بیشتر از اون چیزی که هست رعایت کن تا در امان باشی اگه طرفت مجرد بود چنین توصیه‌ای نداشتم ولی مردای متاهل خیلی عوضین