2777
2789
عنوان

یه صلوات برا مثبت شدن ای وی اف

201 بازدید | 26 پست

خانما میشه نفری یه صلوات برا مثبت شدنم بفرستین؟ دیروز انتقال دادم بعدش سرفه میکردم میترسم 

ممنون میشم 🥺🥺

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

ان شالله خبر مثبت شدنش رو بهمون بدی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده تا میفرستم

مرسی عزیزم ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 🥺❤️

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

ان شالله خبر مثبت شدنش رو بهمون بدی

یازده روز دیگه میام همینجا میگم بهتون ان شاالله خدا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه 

عزیزدلم ده تا فرستادم اصلا نگران نباش گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...

ممنون گلم خدا دلتو شاد کنه الهی ❤️🥺

عزیزم نگران سرفه نباش منم تو آذر انتقال دادم همش سرفه میکردم میترسیدم بخاطر سرفه نگیره ولی خداروشکر مثبت شد از ته ته قلبم میخام مثبت شی گلم چون میدونم این مسیر چقدر سخت و عذاب آور و استرس زا امیدوارم که نتیجه سختیاتو ببینی گلم🥰

انشاالله عزیزم برای منم دعا کن 🥲🥲🥲

آی وی اف کردی؟🥺

انشالله انشالله بارداااااارییییییی وقتی یکی خیلی منتظره مثبت شدنه بی بی چکه چقد واسش دعا میکنم چون من این حسو تجربه کردم 🥺🥺🥺خدا ی دخمل خوشگل بم داد خدایا شکررررررت 

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍

عزیزم نگران سرفه نباش منم تو آذر انتقال دادم همش سرفه میکردم میترسیدم بخاطر سرفه نگیره ولی خداروشکر ...

وای خیلی بهم امید دادی فداتشم خدا برات نگه داره کوچولوتو الهی🥺❤️

انشالله انشالله بارداااااارییییییی وقتی یکی خیلی منتظره مثبت شدنه بی بی چکه چقد واسش دعا میکنم چون م ...

خدا ازت راضی باشه الهی دخمل کوچولوتو خدا برات نگهداره فداتشممم ❤️🥺