2777
2789

چرا نمیری نگا کنی خب؟! 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه نگاه میکردی ، بسم ا... بگی می‌ره اگه جن باشه ،

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگم

ولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلاااا

ولی الان ک پاشدم نوره ب هبچ وجه نبود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگمولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلااااولی الان ک پاشدم نوره ب هب ...

هول شدم عمرا جرات نگاه کردن نداشتم 

اما بسم الله گفتم صلوات فرستادم

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگمولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلااااولی الان ک پاشدم نوره ب هب ...

جنبه دیگه ،دیو دوسر نیست که !! در ضمن دهن نداره بخواد گاز بگیره یا بخوره😬 امشب یه نگاه بنداز ببین چیه ،یا یه عکس بگیر بفرست اینجا ببینم چیه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

هول شدم عمرا جرات نگاه کردن نداشتم اما بسم الله گفتم صلوات فرستادم

بقیه رو بیدار میکردی بیان ببینن

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

من هم یه بار یه مقدار اب نزدیک خونمون جمع شده بود بچه که بودم یه چیز نورانی از تو اب می پرید دوباره می افتاد تواب بزرگ که شدم تو ذهنم موند سوال کردم چند نفر بهم گفتم حشره اس شبها از خودش نور پخش می کنه۰

من هم یه بار یه مقدار اب نزدیک خونمون جمع شده بود بچه که بودم یه چیز نورانی از تو اب می پرید دوباره ...

اخه حمام خونه نوسازه 

پی وی سی داره

اصلا حشرهچطور میاد داخل

و چرا فقط شبا 

اره اشتباه کردم اگه امشب نرفتم حتمااا عکس میگیرم و در حمامو میگم باز کنن

👌

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌