2777
2789

ما تو خوابگاه بغلیمون یه دختره میرفت حموم از شیشه در نور سبز دیده میشد بچه ها انقد ترسیدن و گفتن و حرف زدن پشت سرش تا اینکه اومد خوابگاه ما و با من هم اتاق شد

آخرم نفهمیدم قضیه چی بود

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یادمه چندسال جلوتر شاید صحبت ۲۰سال پیش

تو خونه درمورد ارواح صحبت میکردیم

این اتاق ی لامپ‌ توش بود ک سوخته بود و اصلا باز نمیشد چند سال 

تا صحبت کردیم دادلشم اومد رختخواب برداشت لامو خود بخود بعد چند سال روشن شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از اعضای خانواده ،دوس پسری ،دوس دختری چیزی داره ،تو حموم در حال چت یا تماس تصویری بوده ،نور گوشی اون بوده حتما😂😂😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

حمام سرامیک داره .شیرالات داره لابد نور چراغ خوابی چیزی میخوره ب ایینه یا وسایل حموم و منعکس میشه چر ...

میگم اصلاااا تو اتاق خواب نوری نبود ک بگم انعکاس نوره 

درب اتاقم کیپ بود

پس چرا خود بخود رفع شد

یکی از اعضای خانواده ،دوس پسری ،دوس دختری چیزی داره ،تو حموم در حال چت یا تماس تصویری بوده ،نور گوشی ...

خخ ن عزیزم 

من و مامانم و داداشم بودیم 

اونا تو سالنن 

من چون سالن خیلی سرده میام تو‌خواب درب و‌میبندم ک دخترم سرما نخوره

یه قرآن بزار بالای تختدر اتاقم باز بزار همیشه و زیاد فکرشو نکن..دستات بخاطر فشار ذهنی و ترسی که تجرب ...

خونه بابامم 

احتمال زیاد امروز شوهرم بیاد دنبالم برگردم گلم

کرم شب تابه

وقتی همه جا تاریک میشه انگار یه لامپ بهش وصله

فکر کن من دوسال پیش از خواب پریدم دیدم یه چراغ روشن داره رو سرامیکا راه میره جیغ کشیدم شوهرم برق روشن کرد باورت نمیشه کرمه اندازه  بند انگشت بود ولی قد پرژکتور نور داشت😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤