2777
2789

چرا نمیری نگا کنی خب؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه نگاه میکردی ، بسم ا... بگی می‌ره اگه جن باشه ،

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگم

ولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلاااا

ولی الان ک پاشدم نوره ب هبچ وجه نبود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگمولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلااااولی الان ک پاشدم نوره ب هب ...

هول شدم عمرا جرات نگاه کردن نداشتم 

اما بسم الله گفتم صلوات فرستادم

عمرا اگه جرات میکردم بسم الله بگمولی صلوات فرستادیم بسم الله گفتیم اصلااااولی الان ک پاشدم نوره ب هب ...

جنبه دیگه ،دیو دوسر نیست که !! در ضمن دهن نداره بخواد گاز بگیره یا بخوره😬 امشب یه نگاه بنداز ببین چیه ،یا یه عکس بگیر بفرست اینجا ببینم چیه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

هول شدم عمرا جرات نگاه کردن نداشتم اما بسم الله گفتم صلوات فرستادم

بقیه رو بیدار میکردی بیان ببینن

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

من هم یه بار یه مقدار اب نزدیک خونمون جمع شده بود بچه که بودم یه چیز نورانی از تو اب می پرید دوباره می افتاد تواب بزرگ که شدم تو ذهنم موند سوال کردم چند نفر بهم گفتم حشره اس شبها از خودش نور پخش می کنه۰

من هم یه بار یه مقدار اب نزدیک خونمون جمع شده بود بچه که بودم یه چیز نورانی از تو اب می پرید دوباره ...

اخه حمام خونه نوسازه 

پی وی سی داره

اصلا حشرهچطور میاد داخل

و چرا فقط شبا 

اره اشتباه کردم اگه امشب نرفتم حتمااا عکس میگیرم و در حمامو میگم باز کنن

👌

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲