2789
نه بنظرم این دیدگاه اشتباهه چون نمیشه یه نسخه رو واسه همه‌ی مردا پیچید و بستگی به شخصیت اون مرد داره ...

نه ۹۹درصد همینن من قبلا به کسای تذکر دادم حرف شمارو زدن اخرش به حرفم رسیدن من پسرای رو دیدم از دختر کادو گرفتن پشتش خندیدن گفتن فقط سرگرمی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عهه پس فکر کنم اینم میتونه دلیلش باشه

بله من رعایت میکنم تیره نیس عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه ۹۹درصد همینن من قبلا به کسای تذکر دادم حرف شمارو زدن اخرش به حرفم رسیدن من پسرای رو دیدم از دختر ...

اخه اوناهم آدمن و نمیشه ازشون فقط هیولا ساخت همونطور که زنای بد داریم مردای بدم داریم

نمیشه اینو گفت بنظرم 

منطقی نیست... 

هر آدمی یروز میتونه بد بشه و ازمون سو استفاده کنه فارق از جنسیتش ولی خب دیگه پیش میاد دیگه 

نه اتفاقا همیشه ازم تعریف میکنه که همه چیزم واقعا بی نقصه ولی خودم اصلا اعتماد به نفس ندارمو همیشه م ...

من خودم به تو دلداری میدم ولی خودم اعتماد بنفس ندارم و میدونم سر این موضوع هیچوقت نمیخوام پارتنر ج.نسی داشته باشم،خودمو عذاب میده با اینکه میدونم همه دارن

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

خوبهه پسکار دیگه هم میکنید؟

بله

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من خودم به تو دلداری میدم ولی خودم اعتماد بنفس ندارم و میدونم سر این موضوع هیچوقت نمیخوام پارتنر ج.ن ...

میفهمم جدی منم همینطور 

ولی واقعا آدمی که دوستت داشته باشه واقعا یجوری رفتار میکنه انگار تو قشنگ ترینی😂😭ولی بازم این ذهنیتمون باید درست شه راجب بدنمون واقعاا 

چون پارتنر خوب هم باز اونقدا تاثیر نداره توی اعتماد به نفسمون

چیکار

قبول کن بهت میگم ی فرمول و ی نکته

میفهمم جدی منم همینطور ولی واقعا آدمی که دوستت داشته باشه واقعا یجوری رفتار میکنه انگار تو قشنگ ترین ...

من حتما خودم باید با بدنم اوکی باشم که راحت بخام با طرف لاس بزنم یا فانتزی هامو باهاش متحقق کنم😂خوشبحالت باز اونقدر اعتماد بنفس داری که انجامش بدی من نه

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من حتما خودم باید با بدنم اوکی باشم که راحت بخام با طرف لاس بزنم یا فانتزی هامو باهاش متحقق کنم😂خوش ...

عزیزم فقط کافیه توی نور کم انجامش بدی 😂😭 بخدا اصلا خیلی حس راحتی بیشتری داری با بدنت

عزیزم فقط کافیه توی نور کم انجامش بدی 😂😭 بخدا اصلا خیلی حس راحتی بیشتری داری با بدنت

خب همیشه تو تاریکی نمیشه که بعدم پسر مردم که کور نیست😂نمیخام تا ابد باکره میمونم

خب همیشه تو تاریکی نمیشه که بعدم پسر مردم که کور نیست😂نمیخام تا ابد باکره میمونم

تاریکه تاریک نه نور کم درحد یه چراغ خوابی چیزی 😭😂حداقلش تیرگیا یا شکل اونجا زیاد مشخص نیسس

نترس 😂تا ابد باکره نمی‌مونییی